Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
toliko ruznihh komentara mirno pocivaj srdjane
...srbin kome ovaj momak nije primjer onog izvornog srpstva, nek se j­ebe sa svojim srpstvom i "verom pravoslavnom". s štovanjem.
Не знаш о чему причаш, коњино егоцентрична.
@Ж A P К O pa mora i on nekad bošnjacki pakaš kušati!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
SRDJAN ALEKSIC RIP HEROJU
Претпрошле и прошле године, оба пута су ме беновали због овог коментара, цитирам; ''Срћан Алексић је био шверцер, бранио је свој џеп'' Жарко ПС а и та седам година стара слика, прааааааво погодна, јел де?
Pa kad vec tvrdis nesto(da je svrcer i da je branio svoj dzep) obrazlozi i dokazi jer Srdjan se ne moze braniti iz groba..
@Mujo s onog svijeta Шта хоћеш, увићај?! Нисам Требињац ал' јесам обилазио пијацу на Грбавици, по дужности ... тако да, имам искуства.
mazge konji idioti tesko nama sa kim zivimo
Rade Aleksić Ponosni otac velikog covjeka Srdjana! Vjecna slava Srdjanu.
ovaj je dojadio vise sa tim srdjanom.....nosi ga vise dodjavla....ko ga je uopste tjerao da brani bosnjaka za vreme rata....pa taj isti bosnjak bi ga ladno priklao 1992 u srebrenici kao sto su i ocistili srebrenicu od srba.....nije mi jasno ko vrsi toliku propagandu o tom srdjanu....bosnjaci ubiju boska i admiru i jos se hvale sa tim a nama ovdje prosipaju baladu o srdjanu....mrssss
@serbicodrinskyy U najmanju ruku nisi normalan.