Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile podebljava entitetsku liniju!
NATO ce da je istanji
POCELA JE CETNICKA IGRANKA,BICE SAD TOGA SVE VISE,U KONJICU OVA FABRIKA STO STAMPA METKE TREBA UVESTI DRUGU I TRECU SMJENU,VRIJEME JE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Istresen je na teritoriji Bosne i Hercegovine.
Pocele barikade
Imaju teroristi dovoljno vremena da proture jednog po jednog i naprave obruč oko Sarajeva. Ako to rade u masama sumnjivo je. Jednog po jednog mogu proturati. Npr. bajkeri diverzanti i tako to... Ko voli Bosnu nek bude oprezan.
Ko je pametan da objavi na OLX i proda zemlju. Njegov utovar.
Ispalo nekom iz traktora, ne smije da se vrati.
Neka dođe na neko kome treba zemlje, nek natovari i vozi. Džaba dedem'.
Vadi uniformu sa tavana
...ma šale se
Teroristička taktika iz 90‘-tih
Poprdivali su i u krajini#
Svaki normalan čovjek vidi sta rade građani BIH, Srpske nacionalnosti po opredijeljenosti da naglasim, po cijeloj trenutnoj situaciji u drzavi. Ovo se mora sankcionisati i počinioci moraju odgovarati na sudu. Klasična opstrukcija da ostali gradjani ne mogu proći ovim putem. Ovako rade u Palestini Izraleci samo jos s oružjem. Nemojte da do toga dođe i kod nas ponovo. Kaznite pocinionice na vrijeme.
četnička posla
Nema vise balvana.....
Nema potrebe analizirat zemlju odakle je dovezena kad svak zna da ce na svakom kamicku naci dodikove otiske. Klasicno dodikov nacin 'dijaloga' - pa oni se literarno otcjepljuju.
Literally = doslovno, bukvalno
Nestalo para pa daj zakuhaj da odvuče pažnju ali gladni više nevjeruju.
Vraća Mile rate kredita u kamenju :)