Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekaj, zar neće prvo doći u Stolac???
kada vi iz svih vjerskih zajednica bude vodili istinsku brigu o onom sto je vas poziv a to su duse onda ce svi ostali segmenti biti bolji. sa vjerskog aspekta ako hocete, sve sto nam se desava su slabosti duse, korupcija, nemoral, mrznja bla bla...
... ti on tetku...
Sta bi sa zahtjevom tuzilastvu. Hocel se izbori u stocu ponoviti i hoce li biti izbora u mostaru. Kardinal ce o tome sa uzim rukovodstvom hdz da raspravi u par ociju
Zabluda je da je Plenković dobronamjeran prema Bosni i Hercegovini. Bilo je i boljih dana hrvatske politike prema nama. Dodicku je prošla foluška, zakuhalo se pa sad svi vide priliku da uzmu dio kolača.
Jesi ti duhovni ili politicki vodja?
@Karadoz On ti je teatarski kriticar. Odsad, ne idem u pozoriste dok kardinala Vrhbosanskog ne pitam valja li predstava i smijem li je pogledati?!
@politika.je 100% tako! ali je i posto politolog
Ono kad kardinal komentarise politiku i evropske integracije. *facepalm*
Ali najvaznije je da si se TI nasao pozvanim da komentarises politiku....
Ovaj frajer je vjezbao smijeh..gledaj keza..uvjezban
I na svakoj slici nasmijan....
mora vezbati kad god stavi novo zubalo....sta ce coek...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ima 20 godina kako je stao rat. i sad su svi prijatelji. ali nedaj Boze kakvog sranja, pito bi te ja puljicu.
I Puljić je pitao svoje susjede 20 godina nakon rata kome treba da se u Zenici na blagdan sv. Ilije na crkvi zalijepi plakat "pređi na islam" ili da netko u Babinu u filijalnoj crkvi gdje se svake nedjelje okupi jedva 10 katolika netko provali i usrere na sredini crkve?