Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puhalo, Puhalo, ne samo da ce rata biti, nego rat nikada nije ni prestao. Kazes, narodu je stalo 'samo da ne puca', pa zasto onda narod izlazi na referendum ako mu nije stalo do RS cak i po cijenu da pocne da 'puca.' A, to da je 'rat skupa zanimacija' je glupost. Afrika ratuje pored siromastine. A, ako mislis da EU ce da sprijeci rat, onda zvucis kao da si prespavao 90sete. Govoris gluposti koje pojedini ljudi zele da cuju jer realnost je previse surova i mnogi ne zele da je spoznaju.
Pametno zbori ovaj Puhalo - tresla se gora kad ispade MIŠ ...
Sorosev ublehas. Poslije placenog izleta i obuke po SAD-u, jedan od 4 top spin majstora (samoprozvani novinari) u BiH prica o spinovima... Ko o cemu k o postenju ili kako kazu, svako se cese gdje ga svrbi.
bitan je koliko i darko brkan uostalom i bili su na istoj obuci i rade za istog gazdu
ako puhalo kaze da je napuhano, onda je napuhano
http://www.telegraf.rs/vesti/2375437-srbi-uopste-ne-kupuju-sapun-i-kozmetiku-pivo-i-kafa-na-prvom-mestu-prodavci-zgozeni
Још један педер.