Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini potencijal koji Neum ima jeste budući most kojim će omogućiti teritorijalnu povezanost R. Hrvatske, a zauzvrat izgubiti mogućnost da bilo kada postane turističko ili lučko mjesto. Ali... njegovi stanovnici se ne zovu džabe Ne-umljani. Živjela lokalna samouprava !
Opet crveni fratri priskaču u pomoć komunističkim pučistima
Točno je da Neum ima potencijal, ali ga mi ovdje lokalni nikako ne znamo iskoristiti. Mogli bi produžiti sezonu, ali za to treba turistička ponuda koje nema. Ne mogu se turisti dočekivati uvredljivim grafitima, ovdje se prihvata svaka moneta za plaćanje, najviše Kuna, što je kažnjivo u ostalom dijelu BiH. Kad ulazite u Neum, hrvatska graničana policija vas dočeka i isprati profesionalno, učtivo i ljubazno, a naših na granici uglavnom nema, a ako su tu, onda su vidno oznojeni, nezainteresirani, pogužvani... U Neumu ne možete dobiti fiskalni račun... U Neumu možete pred policijom voziti u nedozvoljenom smjeru... Ima potencijala, ima...
Gdje tumara ova poturčena Sarajevska Srbenda? Ala selamet !
vahid halilhodzic -vaha SELEKTOR BiH