Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Dino. Gdje se sakrio.
Što su mi Bošnje, "neurozne" 😂
dubai😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Vidim sve negativne komentare, poruke za bolji suživot, jaču ekonomiju... Došao Vučić linijom za Mostar da podjeli Bosnu, a čovjek došao u Hercegovinu kao da to ne može iz Beograda. A sajam niko ne spominje i da budemo sretni da imamo linije, letove, opcije ali mi ne vidimo! Za bolje sutra, sportski pozdrav iz Banjaluke.
vodi ga kuci ,,za jednog ubijenog srbina ubit cemo 100 muslimana,,
Ni u jednoj varianti nema boljeg života ili kako kažeš suživota sa Srbijom koju Vučić i njegov režim vodi. Bezbroj puta je režim pokazo da hoće 90e nazad i da se nije od velike Srbije odustalo. Ni zapad to više ne vjeruje. A nije slučajno da ide kod UZP tima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovaj avion ko u Sebije Ďip. ista velicina
Kućici po aerodromu kaku, cipelu sam umazo govancom
Susreti koji su od velike vaznosti za sve.
Vucic ce da odrzi mnogo susreta u Mostaru koji ce mnogo znaciti Srbiji
Za Srbiju samo najbolje. Predsednik Vucic ulaze u sve sto moze samo da Srbija u svakom smislu napreduje
Vucic kao i uvek vodi odgovornu i dobru politiku
I nije ga nije strah da ce biti kamenovan🙏🖐️🤏
Dajem svima lajkove samo zato sto budale obozavam😊😊😊😊😊😊
Na ovaj nacin dolazi do povezivanje naroda iz Beograda, iz Mostara. Do uspesne saradnje Srbije I BiH.
Vucic vodi odgovornu politiku koja je usmerena na ostvarivanje srpskih interesa. Razvijaju se odnosi kao I medjusobna saradnja Srbije I BIH.
Jaca se na ovaj nacin avio saobracaj.. I Srbija potvrdjuje da zeli I mir I stabilnost I solidarnost u regionu
Let koji će otvoriti novu stranicu, u avio saobraćaju, u regionu Zapadnog Balkana.
Ovo je odlična vest, i pravi dokaz da i Srbija, i Bih, žele regionalnu saradnju na višem nivou.
Na kojem nivou je Vucic opet u BiH .... jeli to zvanicni poziv vlade BiH ..... STVARNO , DOSTA VISE TIH PRIVATNIH SETNJI , KAKO SE KOME SVIDI PO DRZAVI BIH .... gdje su ljudi koji su zaduzeni za ovakve stvari .... sta mislite kad bi Makron banuo na neki aerodrom u Njemackoj .
ne smiju od naroda u Hrvatskoj da se ljube i brate sa cetnicima, pa onda po bosni s njima bratuju. U hrvatskoj ne smije ovako da paradira konj. Sve preko BiH se lomi