Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitke prvim pravim asistentima na dosjeku za filozofiju/sociologiju na FF-u!
@Role Jos si u fazi embriona, kad se malo razvijes i shvatis neke stvari u zivotu mozes se vratiti i ponovo pokusati ostaviti neki komentar. Vise srece drugi put!
svaka cast! samo komunizmom mozemo uspjeti
Čuj sociologija, filozofija, lingvistika, književnost i historija umjetnosti HAHAHA .... to nauka??? HAHA samo medicinske, tehničke tj prirodne nauke mogu donijet prosperitet, ovo ostalo gore je PRDIMAHOVINA!!!!
sve najpozitivnije....samo nastavite!!!
samo napčrjed majstori...
mogli su vala i link stavit http://ziink.wordpress.com/
svaka čast, bit će uspjeha, ako Bog da...
molim vise ovakvih vijesti i manje dodika ;=)... svaka cast momcima!!!
Svaka čast, samo naprijed...
Ovih 15-ak studenata će čudo da napravi. Ovo je dokaz da nisu potrebni milioni da bi se nešto kvalitetno napravilo. Čitao sam časopis, jeste da nisam sve \"ukapirao\" ali što jesam to je za 10. Sve pohvale od srca.
svaka vam čast,bravo ljudi