Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tunel je samo dobro posluzijo ratnim profiterima i raznim sincicima koji su stelom tu radili bili zasticeni....
Više ste mi se popeli na vrh, sa tim ratom i vašim ratovanjem. Vi ratovali, vi patili. Uzmite bodljikavu žicu i ogradite što ste oslobodili. Da su kilave babe ratovali, završilo bi se za dva - tri mjeseca. Nije vam dzaba najpoluplarnija pjesma bila "ZBOGOM, ODOH MAJKO. BOSNU BRANI TI" Čitam neki dan koliko para se potrošilo na pisanje monografije o nekakvom korpusu a jos nisu ni odredili ko ce da pise. Tako i ovo trošenje novca u ovakvoj sitaciji. Bolje je da se nadje posao onima koji su ratovali, a ne ovako bacati pare.
A izdrkana svetosavska paščad ništa nije znala hahahahahahaha....a tunel prokopan
eeee jado jadni
Ovako ćemo u idućem sukobu poklat srpsku djecu, a vi nećete znat ništa
da se nikad ne zaboravi zbog čega je morao biti prokopan
Kroz tunel su, među ostalim, a putem kablova i cijevi u glavni grad BiH dovođeni električna energija i nafta. a bogami i ostala ratnoprofiterska roba koju smo basnoslovno placali
Još me glavuša boli od udarca, sa Dobrinjske strane !