Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sta je Srpska. Foca je uvijek bila grad prolaznika, trgovaca, od svugdje. Nekada vise Katolicka nego Ortodixna. Cak su prvu dzamiju na Katolickoj crkvi napravili. A vi danasnji stanovnici Foce ste daljim porijeklom vecinom iz CG. Nemate nista sa Bosnom i tim \'\'Srbima\'\' sto su odvodjeni. Za tebe znamo da si iz Istocne Bosne, tj. koljac, i krivo ti sto uopce dolazi iko da posjecuje Focu a ti im ne mozes nista.
Ovaj Niski korpus je par mjeseci prije instaliranja u Sarajevu pucao po Hrvatskoj. Jos dan prije tog desavanja u Dobrovoljackoj su granatirali Sarajevo. Bili ih vasi docekali ruzama u Vukovaru? No ipak mislim da rodbina treba moci doci na to mjesto.
srebrenica ove godine dobija SRBINA za gradonacelnika , nema više žurke u potočarima
Foca =Srbinje, Devedeset druge Poturicki zulumcar Alija Izetbegovic sa svojim poturicama iz cijele BiH i Raske je organizovao veliki teferic u Foci-Srbinju i odrzao vatreni govor da ce u Srbinju graditi \'\'Islamski centar\'\'.,ni trepnuvsi ni pominjuci da je Srbinje iskonski Srpsko i da su ga Turci zarili i palili 500 god. odvodeci Srpsku mladez u Tursku,a umjesto njih dovodili su poturicku ili tursku alasu da zatiru Srpstvo.Ali Srpski etos,jak i ne pobjediv uze sudbinu u svoje ruke i protjera barbare iz svoje pitome Drinske doline-Srbinja.,A \'\'iSLAMSKI CENTAR\'\'odnesose valovi nabujale Drine.
Ne, vi ste oni dosljaci porijeklom iz CG i Srbije koje su Turci naselili u Bosnu u Otomanskom vremenu....o da, not to forget, i nelegalna djeca vasih gospodara Turaka.....Mi djelimo sa njima vjeru (ne svi) a vi gene. No nije to lose, super su ljudi.....koje srece da slicimo njima. Btw nesto se ne sjecam da je Krscanstvo nastalo u Europi....Importirano je kao i Islam. A cijela ljudska rasa potice iz Afrike, tak da su svi u Europi dosljaci.
Za svaku majku je njeno dijete sveto i svaka majka ima pravo da posjeti mjesto pogibje njenog djeteta. Sramota je kako su se pojedini ponasali u Dobrovoljackoj. Naravno objektivno gledano, nije isto biti civilna zrtva, i biti naoruzani pripadnik ne-domace vojske, ali za bol majke to nije relevantno. No RS politicari od Dobrovoljacke prave spektakl za svoju korist, i to Sarajlijama smeta.....sto zele da izjednace zrtve strane vojske sa Sarajevskim zrtvama. Nisam vidjela vece media paznje za relativno manji slucaj, jos vojsci koja je bila tada na stranom tlu. Sto se logorasa Foce tice, nije isto biti zatocen na pocetku rata u logoru bez da si ucinio isto, i biti naoruzan vojnik tada vec strane vojske i jedinice koja je mjesecima prije toga pucala na Hrvatsku i kasnije Bosnu! Treba biti objektivan. No za bol obitelji nise vazno da li su im voljeni poginuli kao civili ili kao vojnici, bol majke je bol majke.
Da li su im Srbi psovali mrtvu dijecu kao sto su Bosnjaci Srbima u Sarajevu?
TREBALI SU VAS DOCEKATI KAO VI NJIH U DOBROVOLJACKOJ, ALI OCITO SU OVI U FOCI PISMENIJI OD OVIH IZ NAJNOVIJEG PAZARA.
Uvijek imajte da umu da samo takvi odgovarate danasnjim ljudima na vlasti. Takvi nacionalno nastrojeni, a oni vas uzimaju lopatom i pri tome svoje zaposljavaju.
Nek vam je sa srecom :D
http://www.klix.ba/vijesti/bih/svjedok-jos-se-nisam-oporavio-od-batkovih-batina/120509163 @eto pravi i kulturni smrdalji procitajte koje su vase doktrine bile u ratu jbm li vam m a te r hohstaplersku - i danas dan bi vas mnogi na ranu privili a u sustini ste gnjusne dzukele
pa jeste, oni Srbi koji su ostali u tzv bosni njih i jeste zemlja progutala, ali srecom vecina je ostala van te bosne, u danasnjoj Republici Srpskoj, drzavi u kojoj je zemlja progutala islamske teroriste, i neka je... Trebalo ih je docekati kai i Srbe u sarajevu neki dan, ali mi nismo dosljaci iz Azije kao muslimajmuni
Srbi su monstrumi, barbari, siledzije, ub*ice, genocidasi , teroristi i terora za sva vremena ! Da Bog da ih jedan dan ZEMLJA BOSNA PROGUTALA !
@Bubreg Srbi ne mogu biti zrtve...jer mi to ne mozemo biti mi smo pobjednici mi smo usli u rat pobijedili...normalno da oni sto su izgubili rat da su oni zrtve...
jeli ovo okupljanje podrazumjeva i one Hrasnickom zatvoru, Tarcinskom Silosu i Vikotor Bubnju bubreg obrazovnom centru ?