Pozitiva(c) dana
0
Prvi put bez viza u Evropu
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"...Zbogom osjećaju da smo manje vrijedni od drugih!\", zbogom al samo osječaju i to s vaše strane, za nas jeste i ostajete g.o.v.n.a, hehe
@ ovi sto se bune za ostavljanje podataka - ma daj ba pa j3b0 ja sve govorim da bosanci nisu glupi a vidi vas, niste mogli gluplji bit. Pa vidite li vi da velikm slovima pise specimen? Azra - Marina ne postoji ovo je samo da pokazu kako pasos izgleda. A bogalja majko mila...
\"Prvi put bez viza u Evropu\" WTF?? Za nas Bosance rodjene u Jugoslaviji nije prvi put.
nego index koji inace prati svaki pad kamena na tlo u bih, za ovu vijest nije nista napisao. jedna jedina vijest koja ima je da bi se uvize mogle ukinut (odjednom znaju, jel) bude li problema. Ma kakvih problema, sta su srbi i makedonci radili po svijetu, azile trazili,spavali u parkovima, i dan danas prose po ulicama i tramvajima i nisu im ukinuli vize. pa sad budite papcine i pored otvorenog svijeta ljetujte u zabokrecini, umjesto za iste novce u svjetskim destinacijama.
uuuuuuuuuuuuuuu pa ne znam gdje bi prvo.. mozda spanija, francuska.. hmm pa cekaj ja nemam para.. :( nigdje mi ne idemo.. hrvatska je vrh i to je to.. ovo su nam bzz uveli :D
Možda je trebalo da \"ćaća\" oženi neku fuficu.
Mozel\' ikako na licnu u EU? Pliiiiz ;)
ko sto je dedan juce napiso,,,,,,,,,:::::::::Tetkaaaaaaaa, upali bojler eto mene i mojih kod tebe, ponijeli smo graha i krompira ne sikiraj se,...gdje da skrenemo za Minhen?
prava multikulti pi.č.ka.. Azra-Marina ....ćać joj se oženio nekom vlahinjom..ili još gore, mati joj se udala za nekog vlaha..fuuuj !!!!!!
Ovo je za ovu dvojicu cet-nicica koji se javljaju pod raznim imenima: Srbi su ratovali u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Kosovu!!! 4 rata u 10ak godina... N.A.T.O. savez je u svojoj preko 60 godina dugoj istoriji bombardovao samo dva naroda: Srbe i Talibane. Prvi su bili Srbi, u RS-u a poslije i Srbiji, iz 2 odvojena ali slicna razloga. Inteligentnog srbina (cak i onog nacionalisticki napaljenog) bi ovo trebalo navesti bar malo na samokriticko razmisljanje!!!
to ono kao vaš bivši vožd bivši najveći sin kojeg ste na kraju zakopali ko pašče u ćošku avlije, reci: ove bitke danas nisu oružane ali i takve nisu isključene.
po meni, jugoslaviju nije trebalo rusiti, kao zajednicu, jer ima i drugih zajednica gdje mnogi koji manje lice medjusobno pronalaze zajednicki jezik, ali eto...vala, ako tamo nisu svi imali prava, ne znam gdje ce imati.
ne moze se rusiti jedna zajednica a ubjedjivati nekog kako je neka druga, manja, al gdje sam \"ja\" gazda, moguca. to je van pameti. sve u svemu, otpor ce postojati, ja znam samo da je otpor i te kako opravdan, ne ulazeci u ratna zbivanja, ali svim sredstvima. zato sto vi prevarom zelite nesto postici, ali postavite stvari na svoje mjesto, recite kako je, budite ljudi, pa ce i drugi biti.
vi vise volite da prizivate kisu pet puta dnevno nego sav prosperitet ovog svijeta. tamnica naroda je i bih, s obzirom da je i jugoslavija bila, a niste ni slutili, cak ni u toj kisi sto je prizivate, da i neko drugi konja za trku ima a ne samo mujo od doboja. vasa licemjernost, to su igre bez granica, i znate vrlo dobro da je to istina. zato cete dobiti od sake do lakta, jer vam tu licemjernost nikada niko nece oprostiti i pogledati vas direktno u oci, kao svaki iskren covjek onog drugog, ne ide podvalama, a kasnije kao nemas pojma o cemu se radi. i da gledas onog drugog u oci i ocekujes pravo i iskreno prijateljstvo??? suvise je to traziti.
jeste jogurt revolucija je revolucionarni jogurt aktimel