Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otiš'o je primjer kako se klub voli, a to južnu tribinu najviše boli!
Kad stane srce moje i Bog mi sklopi oci zakucat ce bar jos jednom i s neba ce za te doci. 16.4.2015-16.4.2016!
Dok je juzne tribine i naseg zelje tvoje ime ce se spominjati i nikada zaboravu nece dati kao sto ni ti nikada zaboravu nisi dao juznu tribinu i zelju svog. Da ti Allah Dz.š podari lijepi dzennet diko nasa.
R.I.P MIRZA RASCIC
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Zasto se citav prihod utakmice ne donira obitelji stradaloga?
Kad vec daje onda je red citav prihod,a ne glibat se radi 1000-1500 karata.Bolje da ne daje nikako vec ovako.
Nek ti je laka zemlja bosanska HZSA
Mirza je i bio klevetnik mrtvog Marka al ima karma
A ko je bio Marko ?
Nek mu je pokoj dusi. Sta bi sa covekom koji ga je ubio? Nisam upratila.
rahmet mu duši a porodici sabur,da mu dragi Allah da lijepi đenet,bilo je teško tada se oprostiti od brata i onaj što mu je uzeo život nek ga stigne božija kazna,Manijaci bi prevrnuli zemlju za tebe i sudili bi al tako ne ide..igrajte danas za brata i da se skupe pare i lijepi nišani kupe,manijaci dođite u štzo većem broju na jug,svaka čast upravi i prvoj ekipi manijaka
Zar vec godina prodje, Boze dragi. El-Fatiha
Nezz sada ali situacija je tada unutar manijaka bila takva da su im tribinu vodili kriminalci i narkomani... steta sto je morala pasti mrtva glava da bi se stvari promjenile.
respect