Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koalicija "I mart"... samo naprijed... Suljagicu alal ti vera...
Suljagic bjese onaj momak sto je zenu maltertirao, jel to taj junak kukala nam majka kad nam on ujedinjuje drzavu.
Ujedinjavao bi drzavu a nije bio sposoban ni svoju porodicu sacuvati na okupu...Degenerik! :DDDDD
Ma dobro, to su nasi krajisnici sa istocne strane... a poznato je da su krajisnici ljuti i u kuci i u boju... to najbolje zna onaj ko je ratovao protiv Orica i njegovih saboraca... Mnogi papucari to ne razumiju, jer su davno dozvolili da zenina bude zadnja u kuci...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma oni su davno polozili svoj test...Genocidna banda to je trebalo sve pod tursku sablju...!
Jos jedna tzv.nevladina organizacija koju finansira SDA,sa namjerom ostvarivanja bosnjackih politickih ciljeva,a to je prije svega satanizacija srba u svim sferama zivota
Ta suplja prica o ugrozenosti sbrlja ne prolazi vise. Vi srbi sami sebe satanizujete kroz sistematsku podrsku osudjenicima za zlocine protiv covjecnosti od strane svih vasih medija i politickih struktura na svim nivoima.
Mislite na bivšeg Karadžićevog ministra Vjera u toku agresije na Republiku Bosnu i Hercegovinu, a sadašnjeg direktora PTCP (pe te ce pe), Dragana Davidovića: http://www.youtube.com/watch?v=iAkjy3zd_5k P.S. PTCP (pe te ce pe) je režimski dirigovan medij, tako da tu svaka nepristrasnost nestaje..
@chuckboris Možda i radim, možda dobiješ ban, pusti mašti na volju..
@chuckboris Porise, porise..
Suljagic opet baca bombe.........
@h8er Ti zboriš kao i Dragan Davidović..
Prvo saznaj kakvu je Suljagic politiku prije provodio, a sta sad provodi. Klasicna suplja prica pod SDA palicom.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Koga briga sta laprdaju ovi Suljagici?! Svakako se nista ne pitaju...samo obicni povratnici stradaju zbog njih...
351, briga je one koji su se prepali. A glavni prepadnuti je tvoj Laktašnko. Za godinu dana imaće ujedinjenu opoziciju u RS-u, plus 100000 glasova nesrba protiv sebe. Bitće mu veselo. Ako padne pada stotinjak ljudi iz vrha RS-a. Volim takav događaj. A inače i u mojoj mahali će se desiti isto.
Pa ni ja nisam za Dodika,i ja smatram da ga treba zamjeniti,treba i neko drugi da dobije priliku da vodi Republiku...