Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha joj Suljagica.. Nedavno je za Becirovica reko da je poltron a on zaboravio da je pisao knjige o bivsem svom predsjedniku.. Sad se kao i zahvaljuje Becirovicu.. Joj ko te ne zna...
Vi iz Prvog marta se ne mozete ni porediti sa Becirovicem kada je u pitanju rad i zalaganje za ovu drzavu, zato molim vas tajac !!
ja sam ipak vise za suljagica nego becirevica....suljagic pomaze napacenom narodu a becirevic u fotelji dize dnevnice :)))
Ma ne znaju ni jesul posli il su dosli, jedan dan ovako drugi dan onako... Sta malo hvale malo prozivaju..
Becirovic vodi bitku sa zastupnicima iz RS-a govoreci im kako je BIH suverena i jedinstvena drzava dok drugi bosnjacki zastupnici iz FBIH samo sute. Svaka mu cast!
Becirovic vodi bitku sa zastupnicima iz RS-a govoreci im kako je BIH suverena i jedinstvena drzava dok drugi bosnjacki zastupnici iz FBIH samo sute. Svaka mu cast!
hvala prvom martu....:)))))))...od svih srba
aaahihihihihihihihihihiii...nek se kandiduju.....da suljagica nema srpska bi bila u velikoj opasnosti.....dodo bi trebao uplatiti bar marku donacije :))))))