Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže Srbin hoću čirilicu a Bošnjak kaže latinica i nisu mogli naći rješenje dok im stranac nije rekao pa stavite slova koja imaju i u latinici i čirilici. Eto takvi smo mi od mržnje ne vidimo jednostavna rješenja.
Sad će Trojka to sve lijepo da podijeli po nacionalnom ključu. Fuj.
sjecam se kako su djeca stojala na nadvoznjaku kod doboja, i gadjala kamenicama sva auta koja nisu imala srpske tablice. samo mrznja, samo nasilje, i na kraju glume najvece zrtve i ugrozenost
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Jedinstvene da se ne bi demolirala auta na dvnevnoj bazi...
Nikšić danas objavio da je OK što se muzej HVOu pravi u logoru Bošnjaka na Heliodromu kod Mostara. Ali bitno je da (nakon što je već izbrisao stotine anti-Trojkinih komentara) Klix malo i skrene s teme i pruži koju “lakšu” priču da se ne pljuje po Trojci previše.
Moj rođak je držao autoservis i vrlo često je mijkenjao ljudima šoferšajbe razbijene iz nacionalnih pobuda....kolje smo mi smeće od naroda......a prve komšije, a da uopšte ne znaš onoga kome si razbio.
Pa vi u Sarajevu i danas bušite gume na autima sa beogradskim tablicama, isto bi to radili i sa banjalučkim nego ne možete da ih razlikujete.
Pa oko novčanica koja gungula...danas nitko ne gleda da li je na novčanici Jovan ili Ćazim
Ove tablice su jedan u nizu dokaza funkcionalnosti BiH kao države. Svugdje u svijetu tablice nose naziv grada i pisane su jedinstvenim pismom. Samo u BiH ne smiješ spomenuti tko si i odakle si. Nakaradna tvorevina u kojoj su tri naroda koja se ne podnose stjerana na suživot.
Znam sad će ići minusi, ali minusi su najbolji dokaz da sam rekao istinu, jer istina najviše boli.
Kada sa.jedne strane imas ustashko vijece odbrane a sa druge vojsku republike ghenocidne...mozes samo stati I zahvaliti se ljudima koji su stali u odbranu BiH...I uspjeli u tome. Oni koji misle drugacije uvijek mogu da spakuju kofere I odu u komsiluk gdje ce ostati to sto jesu...otrov za sebe I druge.
Jasta, samo ovi treci posteni izgleda
...I samo tako....narodi bosne poletise jedni drugima u zagrljaj, puni ljubavi, zajednistva...poslje samo par godina proljevanja krvi.... Ma da ne povjerujem sam sebi!
Preglupe oznake! SA, TZ, MO, neka se za zna otkud si. Gdje je problem?!
Problem je ako odeš sa SA tablicama u Banja Luku, doći će ti vlah i zapalit i polupat auto.
Jest tada je Registracija iznosila 380 maraka sad duplo, ali je to najbolja stvar za ovu napacenu Zemlju bila! Svaka Susa sad ima Auto a svaka Kuca i 2 ili 3 Auta Gume polovne stavljaju i Servis vrse kad Auto pocne da zariba, neznam dali je tuzno Smijesno ili je to Balkanska Tragedija! Gledam moj Komso flexom diskove sredjiva tresu mu kaze!
Da se majmmun iz Bakinaca pita i ovo bi ukinuo.
Prva slika je odlična jer pokazuje poslijetatnu Auto pijacu koja je prepuna čeg drugog nego golfova legende naših puteva i na ovom mjestu je sad izgrađeno ono ruglo od pijace Heco u koju prije nego uđeš moraš obavezno nešto proučiti ili se prekrstiti da bi izašao koliko toliko normalan.
da podsjetim rs je jedan veliki okov nad bosnom i hercegovinom kojeg ionako slabašna federacija na čelu sa sarajevskim kantonom mora da vuče. bez federacije rs je neodrživa
Nemaš ti šta govoriti. Koliko god da RS čopa od BiH, toliko i KS otima od FBiH. Samo grabite i uvijek sami sebe izdvajate, gori ste od RS. Najradije biste se i vi odcijepili i bili država Sarajevo.
samokazivač pa sarajevo je najrazvijenije hhh
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
visokog predstavnika Carlsosa Westendorpa hahaha
Pa i mogla je biti jedinstvena , da narod nije izabrao klovnove , kojima je slijepo vjerovao . A , klovnovi su to iskoristili na nacin koji je svima poznat . I , nije mi jasno , kad se vidjelo nakon nekoliko godina sta ti klovnovi rade od drzave i dovode narod na ivicu opstanka , zasto je narod uvijek glasao za jedne te iste ..... NARODE , TI SI KRIV ZA SVE ....:(
Jedinstvene tablice, a u automobilu se moralo imati CD od Dine Merlina,Miroslava Škore i Cece, i u autu drma muzika zavisno u kojem djelu BiH se vozi.
...poželjan je bio i tespih i dva križa.
Pa otprilike je tu negdje i stalo s tim koracima...