Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro je, ustedilo se na gorivu jedan dan. i to je neki vid štednje.
Jel ovo Prvoaprilska SALA :D
Bravo za ministra Samera Residata, u startu si im pokazao!
Sve se moze kad se hoce, gospoda navikla vozati se, naprijed DF !!!
Od sitnica je krenulo, u skorije vrijeme ocekujem i vece promjene.
Od 35 poslanika u KS - trideset je u profesionalnom radu u Parlamentu KS?!?! Šta rade u Parlamentu profesionalno???
Dino donnesi odluku da se službena vozila koriste samo kada je apsolutno neophodno! Ovako vidim mnoge face iz te zgrade, da ih vozači čekaju pred kafanama!
Prijedlog, svakog drugog u mjesecu se popišajte sa principovog dolje u Miljacku. Ne znam da li će se građani osjećati bolje nakon toga ali vi to ipak uradite...
Nije problem u voznji i autu,nego u racionalnom i funkcionalnom koristenju istih,na posao vazda pjeske,grasom ili vlastitom vozilicom ko sav radni narod,a u toku radnog dana po ptrebi sluzbeno auto ,ali ne da se smugne malo pa kod Gnojka na pecenje.......
jal nas guze hahah 1 April
NEVEZANO ZA TEMU DA LI IKO ZNA MOZE LI SE IGDJE U BiH POHADJATI KURS RUMUNSKOG JEZIKA? HVALA SVIMA UNAPRED (Iskocila mi neka poslovna ponuda dobra pa zato pitam da ne pitate kud bas rumunski)
Dobro ce im doci setnja da malo skinu one svoje Stomacine
bas ste pazljivi svaka vam cast hem jebete narod na razne nacine sad jos potpirujete vatru i pokazujete kako mislite o ljepoti grada mame vam.ga pa vozite se svaki dan ko imi ostali smrtnici javnim.prevozom mamu vam cinicnu
poručio je ministar za komunalne poslove u Vladi Kantona Sarajevo Senad Hasanspahić, koji je jutros na posao iz Vogošće došao sa suprugom i njenim vozilom!:)
znaci samo 4 dana od ukupno 24 radna dana mjesecno. ovo je DOSLOVNO jeftin populizam!
Svaki radni dan bi trebali dolaziti javnim prevozom na posao i vraćati se isto tako kući. Na taj način bi znali i upoznali se sa svim problemima nas građana u Kantonu Sarajevo. Znali bi iz prve ruke šta narod misli i govori o problemima. Ovako se vozikaju našim autima, džabaleski, odvojeni od javnosti itd... Nije ni čudo gdje su nas i u kavo stanje političari i njihova politika doveli
Dobra ideja, samo treba da bar SVAKI DRUGI DAN bude bez automobila a ne samo prvi dan u mjesecu ... ? ? ? Ništa im falilo ne bi malo prošetat ..! ! !
I baš našli 01.APRIL, baš se provališe, e ako ti je to premijeru Konakoviću u tvom programu svaka ti čast, nabavi im bicikla..