Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nenade kradeš fore drugima. Makar termin promjenite za pocetak. Koji cirkus majke mi.
Nenad je Bayin kmet , cirkus je ono što Dino napravi novinarki djetetu šehida na pressu
Bosnjak iz RSa ima pravo da bira srpskog clana predsjednistva, to vam je u redu. Medjutim srbin is Federacije nema pravo da bira srpskog clana predsjednistva, to je majorizacija. A logike vam u DNSu.
Svi znamo kada je Mladen Ivanić pobjedio na izborima u izbornoj noči se u svom govoru zahvalio bošnjacima na njihovim glasovimaZnači to može a obratno ne možeTo važi isto i za ČpovićaNa izborima svi srbi iz FBIH su glasali za Čovića to pkauju galsovi +u Drvaru Glamoču......
Opet se javlja jedan od gluplji srboceta
Borite se vi za standard srba, a ne za šuplju, mi ćemo se lako uklopiti sa svima kad budemo dobro živjeli. U Jugi nikad nisi vidio političara da svaki dan palamudi po TV i medijima, a ništa ustvari ne rade za neki svoj ko biva narod, ljudi radili za, državu i narode, a ovi samo seru kako je neko majoriziran i ugrožen. Pa vi ugrožavati lično svaki svoj narod pljačkama i huškanjem i sve to, samo za svoje fotelje, mrš više u 3 pm
How to the Fix "DNS Server Not Responding" Error
nevalja ovim smrdima nikad nista pusite ga malo i sa dudukom pod sator i zapjevajte nemoze nam niko nista
Kad je toliko stalo do tolerancije drugih i bla bla sta bi ministre sigurnosti sa slučajem policije koja vrsi teror u RS?
Sve sto u ratu pokrali oduzeli vrari koko sto si pozobala sve!? Nista niste posteno zaradili sve na prevaru, dosli u fotelje preko Stele i kupljene Diplome!?
Nemojte,oni su Jugosloveni najveći.
A vi bi da majorizirate sve ostale u pola drzave to moze?
Ti zaboravio da su Srbi htjeli da istrijebe dva naroda u BiH i vi se nikada niste ogradili od te politike nego je slijedite .
Iz Trojke već se pokušavaju pravdati kako ne bi insistirali na presudi i time, ne daj Bože , naljutili Mileta i Čovketa
Kada nam kažeš u kojoj to državi ima da neka vjerska skupina bira svog predsjednika države,onda možeš laprdati ovakvr gluposti
Dali to neko jos uvijek zivi i dozivljava sadasnjost pecinskog doba .
Mile na aparatima 😂😂😂
Nesicu , nemas pojma o izrazavanju .... u Bih nema srba , nego pravoslavci , koji su ravnopravan narod BiH ...srbi su ti u Srbiji .