Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iranac je govedo bolesno
Iranac je Jeremy!
sarajlije su koliko sam vidio na tv-u nakon ubojstva izašli na ulice i protestirali zbog tog ubojstva. vjerujem da ubojstvo nema nikakve veze sa nacionalnim predznakom. stvarno mi nije cilj prepucavati se s nekim ali moram se obratiti tipu koji se predstavlja kao PRIPADNIK HORDI ZLA, od 18:38. ostavit cu ti adresu pa kad dođeš u zagreb ponesi nož i dođi ... to ti piše također \"hordaš\" ali ne želim imati veze sa tobom. alan melkić školski p.5 10020 n.zagreb
Nazvat jednu ulicu: Ulica DENISA MRNJAVCA
A što trebinje sanja, sigurno tek usto, majku mu _ebem!!!!!! @bosanac..... Ko će poginuti, jel???? Gdje su: Al Qaida, Mudžehedini, Ilsmaski Džihad, jel, nakon što malo skontaš, vidi koga ćeš ubiti!!!!!
@63-a _ebem ti mater, _ebem ti mater, _ebem ti mater, _ebem ti mater, _ebem ti mater, _ebem ti mater, _ebem ti mater, _ebem ti mater, _ebem ti mater, _ebem ti mater. Gdje je administracija, gdje ste????
Ljudi, halalite mi. Mlad sam i glup... ni sam ne znam koji mi je.
JA STVARNO NE SHVAĆAM ZAŠTO ADMINISTRATOR PUŠTA NEBULOZNE KOMENTARE POJEDINIH PSIHOPATA? NE MORATE OVO OBJAVITI, ALI I ADMINISRTATOR IMA PROBLEMA SA PSIHOM.
deni ubise te bal-je ali zbog tebe ce nsatradat ovi kao iranac allahu ekber i ostala stoka bice opet krizara
Otišo si deni,ostala je tuga,večno če te voleti srbi sa juga cp6Nja,malo je glupo,al,vredi pokušat,j***mo vas sve,pozdrav iz srbije,trebinje srpska=srbija,trebinje je u srbiji
upravo sam se vratio sa sivanja pakše.....
@motorola Pa što prije ne reče da si žensko, ja bi pisao _ebem te. A _ebem ja tebi mater, nisam peder da ti baba, a ne možeš mog babu, jar on tebe može, pa ako hoćeš da vidiš Bošnjake na djelu, hajde da probaš!!!!!!
ej Iranac, kao prvo zensko sam, ne musko, kao drugo nisam nikad citala tvoje bolesne komentare, vjerovatno se ne bih ni obazirala vise na njih da sam ovo vec jednom citala, ne bih se ovoliko nervirala.. mislim da nema smisla uopce vise ista dodat tvojoj bolesti i samo jos ovo, *ebem ti i mamu i tatu koji te napravise tako umobolnog..
@motorola Znači, ti si bio prisutan na nekom postu, kad sam to tvrdio, i priznajem da Allah dž.š., sve zna i sve vidi. Te pare što si skupio, daj denisovoj mami, da kupi vještačku oplodnju, da zamjeni denisa. A ovaj [email protected], što kaže da je ALLAHU EKBER kršćanin, može objesit denyu od krstić. Kako možeš to tvrditi za čovjeka, koji u nazivu nosi riječ ALLAH JE NAJVEĆI, to mi nije jasno, i što si tako glup, nemoj Allahati više pisati!!!!!
JA SAM USTVARI KRSCANIN