Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@tvrtko the shittt hercegovacki kenjacc te pravio kad si tako uman a ja ti jebbo seku u usta. sto se tice treceg entiteta i zastava, moze te viti hrvatske zastave jer je to i narod ove zemlje. Znaci sve je super imate treci entitet nema potrebe za pregovore.
Pipo je kad je bio mali up`o u bure sa rakijuuuu! a ti ananas, popusi mi bananu!!! Shitt ti je babo retardirani koji te pijan pravio ... a mi entitet imamo sve dok se njime i na svakom njegovom dijelu vijori barjak hrvatskog naroda. ti mozes samo da nijemo posmatras i sebi jajca da grickas... kontas hablecino? kontas ti moj k....
@Pipo jesi ti ona hablehovina sto vuce za kurrac pedere , e zbog takvih Bosna i nema viza.
@Tvrtko the shitt s kim da pregovara? , treci entitet ne ce te dobit pregovorima ma s kim pregovarali i ma koliko dugo pregovori trajali.
srbi dobijaju sva prava,spavaj spavaj Bosno i Hercegovino!Eh jadna zemljo nasa,uoci 11-og Jula srbija dobija ukidanje viza,dobar poklon EU-je za genocid nad Bosnjacima Muslimanima,bijednih li politicara,izdajnika,kukavica,ne zasluzujete da ostanete vise uopste u drzavi Bosni i Hercegovini,nesposobnjakovici i izdajice! BiH4EVER!
e jesi izdajnik i nesposoban, Tihicu,dokaza dobro koliko ti je stalo do svoje drzave i naroda,dje su ukinute vize Bosni i Hercegovini,hehe,jesi Tihic dobar srbin,sigurno!Ni zucnut da se pobunis jadnice mizerni.
TIHIC=CIA
TIHICU vrijeme je za nestanak smrdske.
Sulejmane Tihiću vrlo dobro znaš odakle možeš crpiti snagu,znaš ti koji su ti ljudi,JB Tito nije bio blesav zašto bi ti moraoi??!!
Pa ako \"trojka\" nema kapaciteta onda se povuci iz dogovora Tihicu zaboga. Preuzmi odgovornost nemoj da prodajes maglu u lice javnosti. Ne znam samo s kime i o cemu mozes da dogovaras uopste ubuduce. Zna se polujavno da se iza sve ove ujdurme kriju planovi o finalnom rjesenju za BiH. Podjela je po svemu sudeci jedna od ozbiljnih opcija. Ne moze se krivica za sve prebacivati na druge...pogledajmo zaista sta su nasi interesi bez emocija i potpaljivanja ljudi svaki dan kao da ce propast svijeta.
yebem te klempava... normalno da ne mozete rijesiti sve ali od necega treba krenuti a najbolje kazu stariji,....od pocetka. mars za hastal i pregovaraj, nije bosna samo tvoja
Vazno je da je Tihic dao Dodiku Brcko, a ostalo ce kasnije, samo polako. Pa ne moze nam sve odjednom na glavu sruciti.