Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli sad 29 sec blize do Tuzle
popusi negativnu kitu medjede.....
Medjed te napravio kretenu SDA -ovski
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jad i cemer predizborne kampanje,mogao se otvoriti prije pola godine,a trebao prije godinu. Naravno najbolje pred izbore !!
Kada su Enko Bijedić i Filip Vujeva otvarali radove na probijanju tunela septembra 2014. godine rečeno je da je rok novembar 2105. Kasni skoro 11 mjeseci, hoće li biti penala za Strabag? Ili neće jer su ga završili 5 dana prije izbora. Još će dobiti i bonus nagradu.
@odliv mozaka 2015, sorry
beat young hommie-cris rene xD
Jesu li sva trojica rezali vrpcu? Koji im je ovo put da se slikaju kod ovog tunela? Nadam se da ce im ovo biraci pravilno protumaciti "kao prodavanje magle pred izbore".
Bas naciljali pred izbore da je otvaranje! Mislim da je npr. prošle godine bio završen, ne bi nijedno auto do danas prošlo. Inače svaka čast za tunel, samo naprijed, nek se radi i gradi, u tom je budućnost, a ne u referendumima i kafanskim pričama!!!
Lijepo je ovo vidjeti , sto je zalosno da je na ovaj projekat utroseno nesto vise od 30 miliona KM , dok sam negdje procito da je samo za ove izbore utroseno 28 miliona KM .
Stigla ekipa lopova
Prava stvar nema rijeci svaka cast radnicima koji su zlatnim rukama uradili ovako nesto. ABD da nam u cijeloj BiH bude ovakvih tunela sto spajaju nasu zemlju a ne razdvajaju.!!!
Daće Bog - samo bez ovih što su rezali ovu jadnu traku!
Fantasticno izgleda....
BiH taman počela da biva sve manje džamahirija, otvaraju se evropski putevi i perspektive... kad Izetbegović dod'o gas i počela arapska invazija...
Sto bi volio da neko konacno definise taj pojam ''džamahirija''! Ovako neartikulisan spada ako ni u sta drugo do u vulgarizam?
Juce u Sarajevu dijete otvori cokoladu a na otvaranje dodjose Bakir i Fahro cccc
predobro
ko hoce na janjetinu i dalje ce starim putem
provozo se bicikletom
--- Nastavak izgradnje predviđa dionicu koja spaja magistralnu cestu M-18 sa tunelom Karaula i podrazumijeva izgradnju dodatnog dijela trase ukupne dužine 1.506 metara i izgradnju dva mosta dužine 279 m i 130 m. STANIDER, OTVORILI TUNEL -- Visočka piramida , koji nije spojen sa magistralnom cestom, pa ništa ni ne skraćuje ! Udraničkim radom visočki UDARNICI su uspjeli pred same izbore da svom narodu poklone ... JOŠ JEDAN MRAK TUNEL. ZApjevajte : Ja bih tunel zvao mrakom da te nije Aaaaalija !
Poslije pobjede komunista, došao partijski sekretar pred izbore i obečava seljanima: Izgradićemo narodu i most do škole ! NA to će jedan stariji bojažljvi: Ali druže , pa naše selo nema ni rijeke ! NEKA, SNAĐE se Fahrin kolega ( Fahro je nekadašnji sekretar OK SK Titograd), napravićemo mi vama i ... RIJEKU !
Dodo izgradio 36 km a ovi 3,6 km za isto vrijeme i haman iste pare !
@atheos Nije isto, graditi od nule i vršiti rekonstrukciju postojeće saobraćajnice i još ne dovesti posao do kraja.
Kamo srece da su ovi izbori svako 3 mje. Procenat izgradnje puteva, infrastrukture, zaposljavanja, stipendija, penzija, kahve, kocke i secera se podigne na takav nivo da covjek ima osjecaj da zivi u Luksemburgu ;)
I sijalice dijele ! Džabe da se narod prosvijetli malo.