Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadnik jadni, morao na glas rec da nije glasao za, bog zna sta imaju o njemu pa ga ucjenjuju
Sudija Peric umjesto da bude nagradjen jer je covjek sudio bas svima bez obzira na stranku i druge stvari on biva progonjen. Drzava u kojoj sude mediji i par osoba kad tad ce propasti.
Nema ko da te štiti više, hobotnici se polako odsjecaju pipci i krakovi
Čuj ti ovih SDA munafika, godinama Bakir suradjivao i prodavao interese Bošnjaka radi svojih ličnih interesa, i sad se oni našli javlajt. Fukarluk teški.
Ovaj tip je instalirao Milana Mita Tegeltiju koji jedva zna pričati i kasnije je to pravdao sa: "Milane, ti si bio moja najveća greška i kajem se što sam te preporučivao." Dakle, Branko Perić nema u koju aferu nije umiješan.
Ti se ne bi trebao plasiti medijskog linča ako si radio posteno i po zakonu, ali cini mi se da nisi☝️,zato si se sad razvikao po mediima.Sad nek tebe brane oni koje si ti oslobodio krivice. Cosa Nostra je mala maca za nase pravosudje
Tebi Periću svaka čast na poštenju i integritetu, a ove ljige od ljudi i nesposobnjakovići koji su kao tužioci i sudije iznikli iz "Tegeltijinog VSTV-a" će nam ugroziti i već ugrožavaju i državu i budućnost...
e neka
SAMO BAGRU GDJE IM JE MJESTO ONI DA ŠTITE NAROD OD KRIMINALACA USO I SUD I TUZILASTVA SA KRIMINALCIMA NORMALAN NAROD OSUĐUJU A KRIMINALCI ŠETAJU NA SLOBODI .SAMO BANDU I REŠETKE SA KOLEGAMA KOJE SU STITILI.
Ovi brzi pravo, dok genocide i razne zločine u zadnju fioku guraju.
sve će doći na red... pravda je slijepa, ali vidi u mraku
Došlo vrijeme da pravda stigne i one koji je dijele :)
Ovo je nas covek, mi sandzaklije ga voljimo
Treba ga pitati je li išao u vazduhoplovnu akademiju Mostar? Ako jest zašto su ga ISTJERALI?
kako vam se ne gadi raditi kao NPF,zar se svi za pare prodajete?!
U zatvor ga strpati da se druzi sa drugovima tamo.
Rekao sam nedavno da i njihova,, nedodirljivost,,ima kraj. Političari su za ove kriminalce od sudija male mace...
Kako si izmanipulisan moj Pericu. Strogo slijediti slovo zakona je za pohvalu, ali pravo je jedno a pravičnost drugo.
Počelo je...