Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pisam vam se na sve zrtve
Pravi odgovor bi bila nabavka dvadesetak desantnih helikoptera i njihova predaja u ruke policijskih snaga kantonima ili federaciji da se nadju zlu ne trebalo. Bolje na vrijeme misliti o najgorem nego docekat siledjije na pragu. Dodik zeli rat. Problem je amo sto nema dovoljno ljudstva i sto nije toliko naoruzan kao sto je bio Karadjic. To su jedina dva razloga sto nije pokrenuo novu kampanju etnickog ciscenja.
Preduzecete vi moj. Ne mozete mu nista, prvo, jer nemate osnova, drugo, uvijek je dva koraka ispred vas, dok se vi opasuljite i skontate gdje ste i sta ste, pogodi vas grom odakle najmanje ocekujete. On vam nabije frustracije i ode dalje sklapati biznise. Samo vas zadevera, isto kao u bajci o Ivici i Marici, kad su varali zlu vjesticu sipajuci joj mrvice, ili kako vec bi. Vi se palite na guranje, dok vi smislite vase supljake i prazne price, on preko sedam gora i mora...A stvarno vam je nocna mora, proniknuo vam u psihologiju i dere vas samo tako!!! Vi, fakticki, samo gubite vrijeme baveci se Dodikom, i to dragocjeno vrijeme koje bi mogli mnogo korisnije upotrebiti. Al kad ste takvi kakvi jeste, tako vam je kako vam je. Sva halabuka u zadnjih, evo, desetak dana je samo obicno presipanje iz supljeg u prazno. Sta ste KORISNO uradili za to vrijeme? NISTA. Bez veze. Nema love, nema zarade, profita, puta, skole, fabrike, novog radnog mjesta...Stalno se bavite samo jednim jedinim covjekom.
Stvarno,bez namjere da uvrijedim ikoga,da li vam Dodik lici na covjeka koji lupa gluposti?Razmislite malo o tome.
nacelnice, 100% podrzavam vasu namjeru da tuzite ovog idiota. kada bih mogao, rado bih se potpisao na tu tuzbu. Idiot iz Laktasa nije normalan a lajat ce samo onoliko koliko mu mi i visoki predstavnik dopusti. zaista me interesuje sta ce inzko poduzeti u ovom slucaju. preporucujem vam da gospodina Visokog Predtsavnika kontaktirate, ako treba, svaki dan i trazite informaciju sta je ili sta ce poduzeti kako idioti kao sto je dodik vise nebi iznosili ovakve nebuloze i gluposti.
Već nekoliko puta komentarišem ovu,blago rečeno,skandaloznu izjavu dodika i svaki put ostajem zatečen njegovim riječnikom koji je nemoguće više slušati.Nemogu biti pametan,neznam šta je u ovom momentu najbolje uraditi i šta je moguće.Laktašenko je potpuno krenuo dabićevim stazama revolucije.Podrška gospodinu Imamoviću u namjeri da se barem ovaj terorista dovede pred sud. Laktašenko,nedvojbeno pušta\"probne balone\"i osluškuje kako reaguje tzv medjunarodna zajednica,sve su prilike da MZ više uopšte negleda na ovakve postupke i terorističke izjave.Laktašenko OČITO NAMJERNO daje ovakve izjave jer one gode ušima genocidaša koji će biti njegova glavna izborna baza. Zamislite ovaj lik još poziva na demilitarizaciju,pa poslije ovakvih izjava sve je jasno,lik je šovinistički nastrojen do beskraja...
Dodiku podhitno oduzeti stecenu imovinu, prdekana sa jadovanom dabicem, a treba ga zamjeniti slijepi mis cankovic. Smrdi dodite pameti.
treba njega u mraku sacekat i glavu mu razbit ako ima cerku zguziti je i mirna bosna
Sta mislite hoce li biti grijeg ubiti ovog Dodika? Ajd samo mi to recite a ja cu se za ostalo pobrinuti ako nije
Bravo Tuzlaci jos jednom. Svaka cast svima ukljucujuci Srpsko gradjasnko vijece i sve one koji s prezirom i javno osudjuju Dodikovo ponasanje koje je presko svaku mogucu granicu dostojanstva.
Podrska samo tuzite debelog krvavog lopova i fasistu s laktasa ovo nemoze proc! BiH4EVER!
Klin se klinom izbija, na silu se mora odgovoriti silom... Unistimo genocidnu tvorevinu!!!
Npr. Možete me povući za K U R A C !