Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U koaliciji SBB-SDP-NSRB. Gradjanske stranke neka se malo pomire rasciste racune i neka krenu da i ovom narodu jednom svane...
je li rekao koliko je duzan hypo banci???( 69 milijina km)!!! hoće li i bonovi biti plave boje?????
meni koliko je poznato oni su setali i imali tribine u svim vecim gradovima BIH i po meni imaju najbolji program za rijesenje trenutne situacije u ovoj jadnoj drzavi, u kojoj je ocito nacionalizam glavni pokretac za bilo sta. Nazalost, a narod umire od gladi.
Sarajevo je vazda prostora najvece manipulacije. Nek proseta Banjalukom ili Mostarom... hehe Bosnjaci maloumni glasaju hjihihii ...
Nije bitna boja , svako ko je protiv nacionalnog ludila i rad je dobrodošao, pa neka ima i šega majice ...samo neka ovi do sada što su više sjašu !
Meni oni prije izgledaju kao neka sekta, a ne stranka sa onim srcem na majci, baš šega :)
Lijanovic stvarno sega izgleda u onoj plavoj pidzami na tv-u :)))