Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je sejh Jasin.
fakat, otkud ova vijest u bih? totalno druga zemlja.
Od kada je Turska dio BiH ??? (\"vijest\" je objavljena pod rubrikom BiH) Na gornjoj slici se vidi ruka koja drzi plakat... Na plakatu se vidi slika osnivaca Hamasa, (zaboravio sam ime) sejh, arapin iz Palestine..proveo vise godina u izraelskom zatvoru, umro prije par godina. Dakle kakve veze ima ova slika sa navedenim tekstom ??????
\"Juce smo bili ono sto danas zelimo da zaboravimo, a nismo postali ni nesto drugo\"- Mesa Selimovic! \"bosnjaci\" sve vam je rekao, oprezno kada govorite o svojim precima SRBIMA!!!
:-)
To \"pravilo prve bračne noći\" se nije dešavalo u Srbiji, ne lupajte, a i svi znamo da to nije islamski običaj. Čak nema čvrstog dokaza da je ikad postojalo takvo pravilo u Evropi, a ako i jest, to je onda bilo u Zapadnoj Evropi, sudeći po popjevkama iz tog perioda. Nećemo mijenjati historiju.
To vi fakat mislite da oni lazu. Zene su prije bile roba. Kad bi neko imao vojsku od recimo 50.000 vojnika morao je i povesti bar 20.000 zena. Sta vi mislite kako su inace drzali vojsku zadovoljnom. Nisu ko Srbi davali vojnicima da siluju na sve sto naidju.
cudo jedno kako su ovi turci i srbi slicni. ako im se istorijcke cinjenice ne svidjaju - a oni odmah hoce da mijenjaju istoriju! :D hajmo jedne demonstracije za promjenu istorije!
VRATITE TAJ ZAKON..DA SE SELIM ODMAH U TURSKU
AA onur glumi ovdje sulejmana. :D
Samo bog zna sta je radio po Servistanu :))
Koji dio je u suprotnosti, trebe ili alkohol? Ovdje se nista ne zna lol
oooooooooo Turci hahahah
Omar Hajam kaže da nije, mada ovi duracell bolje znaju.
e ja gyzio devedestih sve janjarke i pijem i nista,em uzivam em i balynkurama lepo!