Komentari (271)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA
Baš tako. hahaha
bila ispod mosta eee
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
da su tebe udarala 5 policajca ti bi bila na protestima ali na Kosevu
Laze! Kaze "spasavala"djevojke po Evropi, kurvinska posla!
Laze da je udarala 1, a ne 5 policajki. Vjerovatno divljala i opirala se te su tako nadtale modrice, ali da je neko od sluzbenika udarao, LAZE!!! Ove demonstracije su postale sajam psihopata, kriminalaca i manipulatora razne vrste, CAST POSTENIM GRADJANIMA, ALI ONI SU U OVIH 100 STE SE OKUPLJAJU VEC MANJINA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
smijesno vam,stoko neopjevana...zbog takvih uhljupa tonemo i dublje od ovoga dna
Hag: pripadnik spec.jedinice ARBiH "Biseri" na suđenju Karadžiću: "Alija je naredio Markale"! http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Svjedok-Armija-BiH-gadjala-Markale-po-naredjenju-Izetbegovica-231570.html
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = lat. servi = roblje HRVATI = lat. croatini = kreteni BOSNA = lat. bos+nae = pravi volovi, voline BOŠNJACI = tur. bosh+nyak = izv. bosuna = bijednik fukara, tur. bos+nya = nicija zemlja "K L I X" nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ) i moderiraju ga katolicka mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije. http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Omerbašići#Rimsko_rentanje_Bosne
NjV podsjeća u vezi s pismom 30 intelektualaca iz cijelog svijeta objavljenim u jučerašnjem Guardianu, u kom "OHR" i Visokog predstavnika pravilno nazivaju "neokolonijalnom upravom" tražeći njihov odlazak, da bi to samo po sebi predstavljalo jednostavan izlaz za Vatikan i njegove "EU partnere" sa moguće nesagledivim posljedicama po Bosnu, region pa i svijet (paralela sa 1914 je neizbježna); Stoga NjV podsjeća pomenute intelektualce kao i cjelokupnu javnost, da po pravilima međunarodnog pravnog poretka te na osnovu istih upućenog zahtjeva NjV-a SAD-a, V.Britaniji i EU za zajedničkom vojnom intervencijom u Bosni, međunarodnopravno propisan odnosno uobičajen način za povrat suvereniteta otetog prisilom i regicidom podrazumijeva i osiguranje pune sigurnosti uprave narednog domaćeg suverena kom suverenitet vraćaju, te potom i održavanje sigurnosti i stabilnosti uprave sve dok suveren ne ocijeni da to više nije neophodno | HM: 30 world intellectuals calling High Rep (OHR) "neocolonial authority" in today's Guardian, asking it to leave #Bosnia ...would be easy way out for Vatican; return of sovereignty to HM must be secured by US, UK, EU military intervention ...as int.legal order mandates for return of sovereignty usurped via occupation & regicide to be secured and land stability guaranteed to HM (TWITTER) bosnianroyalfamily.org http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić
pa ako joj je već do medijske pažnje stalo, što ih nij eobrijala malo
Joj dobre polovnjace, da mi te na 15min, pricala bi da te izudar'o kordon volova.
Ja bi te istuko ko 16 policajaca
gdjes jadna bila coeku mlake makarone iznjet. eee..
ove nesto smrdi! Ove modrice su stare bar deset dana... a tek sad treba da je uhvate, izudaraju i natjeraju da javno prizna ko je platio da ovako kleveta narodnu vlast!
dali je policija ili muž ili je nekom dužna al je crna
Nikad nisam razumio ljude kojima tudja bol bude povod za podsmeh.Po broju podrugljivih komentara se vidi koliko je ovo bolesno drustvo.
Upravo to jarane. Žena ima opasne modrice, pa taman da ih je prouzrokovao sado mazo, ne treba se podrugivati, ismijavati i blebetati kojekakve gluposti, a siguran sam da niko od ovih nitkova ne bi smio stat pred kameru da odgovori na jedno anketno pitanje, a kamoli da izađe javno i kaže šta ima.
ima kilo zutog na njoj...............a sve tesko
Tata-istina Da ti nije neko tvoj bio ispod mosta?
E čuj pristalica crvenih kmera i narod zna da ništa ne zna kako pišu da manipulanti na protestima.Kako su jadni i odvratni i još ljigavci ismijavaju ženu koja je dobila batine.
Ljudi sa protesta komentarisu danas "UZMITE JOJ VISE MIKROFON, KOJI JOJ JE ....C", a Dzemila ga "UFATILA" i ne pusta........Falio joj je jos samo sator - teferic je napravila.......jeste li slijepi ljudi, jel vi vidite ko drzi govore........hahahahaha........ZALOSNO...........
Ocigledno nisi bio na protestu