'Š’a je ba, š’o me gledaš?'
0
Protest uoči presude za ubistvo Denisa Mrnjavca
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavne gluposti zbog koji je pala žrtva su: 1.Roditelji tih huligana (Roditelji su trebali bolje odgojiti svoje dijete ako ne sluša razvezati mu šamarčinu) 2.Ostali ljudi u tramvaju trebali su reagovati 3.Poliicija trebala je biti kao u staroja jugaslaviji(treba dobro išibati svakog lopova pa da se sjeti da je nekome skratio dragocjen život)
ovo \"11\" je sigurno kvocijent inteligencije
Dabogda istru(h)nuli (ili \'se raspali\' ako nekome smeta \'h\' ili nedostatak istog) i jedan i drugi i treći u zatvoru sa sapunom u dupetu. Eto, onako, blago, od srca.
Ovaj denis vise pocinje da ide na onu stvar, od zrtve kriminilaca , politizacijom slucaja postao je karina ..
Jarane, dobro bi bilo da se probudis, jer zivis u ZABLUDI, i ako jeste \"onaj\" sistem bio malo \"stroziji\" prema ovakvom narko-balavurdijom, danas GA NEMA, PROSLOST JE, I NEVRACA SE, tako da ti toplo preporucujem da se konacno probudis i zaboravis na ono sto je bilo i skoncentrises na ovo sto je danas i sada....ovako samo zivimo u proslosti, a to je istovremeno i nasa PROPAST!!!Nego sada trebamo nekako natjerati ove glavonje u parlamentu da izglasaju strozije zakone za ovakve ubice, makar imali 10god.!!!
Budala ima svugdje,a ako ih se pokusa sprijeciti policija vas moze privesti i cak zatvoriti sto vi igrate ulogu njihovu.Ja sam uhvatio lopove na djelu i premlatio ih,i zato platio kaznu.Zbog toga ne znam sta reci na ovo?
Seljakluk i primitivizam! Treba sve ove \'Š’a je ba, š’o me gledaš?\' frajere zapaliti žive!!!!!
sale77 19.06.2009. u 16:08 ne moze tumilicija nista.. evo ja licno neznam kako bi reagovao, da stojim u tramvaju i da vidim da neki klinci krenuli na nekoga.. j*e*B*e*s im mater, kad svako danas sa 13 godina nosi noz ili pistolj.. i sta sad, ja bi trebao da gubim glavu zbog djecurlije.. j*b*g, neznam ni ja.. ali situacija je gadna.. svakako.. mislim da bi to trebalo strogo kazniti.. a stroga kazna sigurno nije 10 god zatvora.. @sale77 slažem se potpuno,djeca su naoružana što je najveći problem.
ajd posalji mi link da i ja pogledam
dje si TITO kad nam trebas...da ocistis bosnu od nacionalista i da skines bagru sa funcija, dok je tebe bilo ljepse se spavalo, zaradjivalo, dernecilo, nije bilo kriminala, droge, prostitucije..lopova kao sto sada imamo...uvjek se ponosim tobom i uvjek sam Jugosloven...
MAH, TOG DENISOVOG UBICU SADA _G:U:Z:E_ U ZATVORU. GLEDO SAM I NA YOUTUBE GDJE MU GLAVU URONE U KANTU VODE, PA GA SAMARAJU::: MALA JE TO KAZNA ZA DENISOVOG UBICU!!!!
ne moze tumilicija nista.. evo ja licno neznam kako bi reagovao, da stojim u tramvaju i da vidim da neki klinci krenuli na nekoga.. j*e*B*e*s im mater, kad svako danas sa 13 godina nosi noz ili pistolj.. i sta sad, ja bi trebao da gubim glavu zbog djecurlije.. j*b*g, neznam ni ja.. ali situacija je gadna.. svakako.. mislim da bi to trebalo strogo kazniti.. a stroga kazna sigurno nije 10 god zatvora..
ljudi, nama treba milicija sa velikim pendrecima, i rijesen problem, tuci bagru i kad nije kriva!!!!
Tim ubicama,šta me briga što su maloljetnici;treba izgaziti šake do tog stupnja da više u životu u njima nemože držati ni cigare,mamu li im j***m.Koji maloljetnik,ma udri bandu.
Narode treba seliti iz ove usrane zemlje! Oprostite na koristenoj terminologiji, al uzdam se u slobodu govora!