Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moja podrska policiji ,, tk,, i svima onim koji traze samo svoje i svoja prava. samo se pazite da vas oni lopovi iz vlade na celu sa ,, sda,, ne zamjene drugim policajcima iz drugih gradova pa nije iskljuceno i iz ,, rs-a,,, kao sto su ucinili nepravdu radnicima gras-a.bilo bi mi drago , da narod , kad vec nije stao uz radnike gras-a stane uz vas i da istrajete u trazenju svoih prava. sretno.
pustite radnike na policiju hehehehehhehehee http://www.youtube.com/watch?v=dfJHDQuvUsE HAhahahahaha Bogami i ta policija je dio problema ;)
''Masovni'' protesti ot 20-tak ljudi? Uozbiljite se...
treba stoku rastjerat,malo im sto navece od svakog uzimaju pare,puuu pesini kako vas nije stid!
Strajk kriminalaca, koliko sam vam se para nadavao, mater vam gladnu.
slazem se, nek mi oproste ovi sto su u postenoj manjini
http://www.youtube.com/watch?v=rUTnNKhF-EU
neka protestuju ispred centrale SDA jer oni koce usvajanje budzeta i drze gradjane u agoniji radi borbe za vlascu, trenutna vlada predlaze da se budzet usvoji ali ocito to kriminalnoj hobotnici SDA i njenim poslusnicima ne odgovara
da nije SDA nebi bilo ni BiH,Davno bi je Dodikovci Covici Lagumdzije i ostali slicni njima raz***! S debelim razlogom se budzet ne usvaja.
@tipka...naravno s debelim razlogom al za SDA koji odugovllace usvajanje budzeta jer misle da ce zaposjest vladu pa tako raspolagati novcem...20 godina su oni rasplagali drzavom pa su je doveli do prosjeckog stapa a narod u siromastvo dok su njihovi licni i stranacki budzeti puni narodnog novca za koji se toliko 'brinu'
PRIKAŽI ODGOVORE (1)