Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da se Vlada KS zabrinula zbog ovolike rulje.
Da je neka vlada zabrinula bi se zbog pitke vode a ne rulje
Ne znam za svemir, ali glupost bosnje malo je reci da je beskonacna. Smijete se protestu i u fokus stavljate nekakvog tokica, a da grama mozga imate u glavudzi davno biste napravili masovne demonstracije protiv unistavanja i krcenja suma po planinama u BiH i kriminala na Vrelu Bosne. To je jedino bogatstvo koje BiH ima, sume (zrak) i vode, i ono sto ostaje vasim potomcima. Al eto vama je vece bogatstvo pobjednik na zvezdama granda i vijesti o fuljetinama hani kobilje glave i familiji ramovic
kasno
Muzur i Konakovic su jos kao clanovi SDA svjesno unistavali vodozastitne zone za interes gradevniske mafije. Onda su napustili SDA i krenuli u zavrsnu fazu tog podlog projekta.
Konakovic ce za interes svoje gradevniske mafije koja ga je dovela na vlas unistiti Sarajevo.
Ne znam vecu ublehu od ovog Tokica. Fakat je lik spadalo. Pred svake izbore rezira cirkus da zabavlja narod.
@ErmaErma vec 25 i vise godina se razvaljuje vodozastitna zona na Vrelu Bosnne a Muzur ,kojeg spominjes i kojeg uopste ne branim je nacelnik nepune 2 godine tako da ti je komentar koji si uputio njemu bez veze.Vjerovatno je i on uz bivse nacelnike,kojih bas i nije bilo mnogo jer su neki imali po vise mandata ,pomalo kriv zbog toga.
Ko će drugi nego Sejfudin Tokić, lik je nevidljiv do izbora
Trenutno ova vlada je gora od SDA po pitanju vodozastitne zone i njenog ogranicenja. Zamisli kakvo smece moras biti da budes gori od SDA.
Jak protest 4 novinara 3 fotografa i jedan protestant... Zanimljivo
Haha,ovo protest??
Ahaha,a Muzur razvaljuje vodozastitnu zonu na Ilidzi
vise novinara nego ljudi koji protestuju