Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA???? Nemamo plata nema posla da se cim kupi!!! normalno da cemo instalirati!!!
Neka je daBogda 10 puta barem se povecalo. Da je meni doci do posla bez štele ja bi kupovao originale, proketa država lopovska
Ja kupujem samo original, i to domaci softver samo :)
Stopa softverskog piratstva u bih moze biti samo povecana a nikako smanjena jer je kriza i niko nije lud da daje za softver sistemski 300-400 km kada se u ferhadiji taj softverski cd moze kupiti za 3 km.
Cuj PIRATSKI??? Valjda ste htjleli reci ANTIPIRATSKI ajos bolje bi bilo da ste rekli istinu: SPIJUNSKI SOFTER...
nikad necu platiti bezobraznu cijenu za original softwer. daj windowse za 50, office za 30, pa cemo pricati. neces, malo ti? ima ko ce dati za 3 KM. ionako vise i ne vrijedi to smece.
3ds Max = 3000$ Maya = 4000$ Win 7 = 400$ Znaci nidje veze
@Oportunista - ili jarane da ne ides jovo na novo, downloaduj 7loader1.9 i instaliraj i imat ce windows ;)
WINBLOW MOZETE SAMO DA NAM GA POPUS1T3. NECE TE VIDIT MARKE OD BOSNJE :D
ma hajd nek ne kake u svakom gradu postoje i rade legalno trgovine u kojima snimaju i prodaju piratske programe i i video igre, a ovamo pricaju da poduzimaju mjere..pffff
Ljudi kupujte originale!Bill Gates jedva preživi mjesec sa 53 milijarde $.Moramo stati u kraj pirststvu!
pa na saX forumu su se godinama distribuisala sva moguca piratska izdanja. software,filmovi,muzika,igrice,kao i sve crste crack-ova i loadera.. prije mjesec-dva su malo pocistili forum,i sad si daju za pravo da nam pisu ove gluposti.
Kakvi ba doprinosi razvoju privrede BiH? HAHHAHA... Misliš, doprinosi razvoju Microsofta i njihove cionističke politike? Ne hvala, dok sam živ koristiću PIRATSKI softver, a ako više ne budem mogao, uvijek postoji OPEN SOURCE :)
netko napisa plata 750km..heh da je barem kod mene tolika,25dana=340km da places sta nam rade privatnici i drzava koja s njma sardjuje_zivjeli torenti i pirati!!!
Mirna Milanović-Lalic, nema svako para kao ti da kupi legalni softwer.
koliki postotak od ove piraterije je distribuiran preko sarajevo-x portala?
Hvala gospodinu DAZU i njegovom LOADERU :) Pozdrav iz Splita :)