Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAD PENZIONERIMA POVECAVAJU ONDA JE TO DESETAK MARAKA A KAD SEBI POVECAVAJU ONDA SU TO DVIJE DO TRI..... ...AL ....PROSJECNE PENZIJE.
treba ote pemzjonere sve podavti samo nam trosu pare anikakve koristi od njiha
sta mislis kako je tek japancima i kinezima...tamo penzioneri zive svi preko stoje :)))))))
Treba i vas nepismene podavit', vala nikakve koristi ni od vas, pravi paraziti...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
cvijanovicka je najavila u januaru pred bozic povecanje za jos 5%...tako da se to pomalo popravlja...jos kad federalni pio bude morao nakon presude u strazburu da primi 100 000 penzionera iz rs stanje ce biti jos bolje :)))))
interesantno, kad nema para onda se može kalemiti na BiH i FBiH, a inače Srpska nezavisna i zauvek hahahah :P :P
vidi nema tu nista nenormalno...tamo gdje je covjek radio i uplacivo doprinose taj pio i treba da mu isplacuje penzije....tako je u bas svim zemljama svijeta samo nije slucaj sa federacijom ali i to ce se promjeniti...znaci ako sam radio u zenici ili sarajevu federalni pio mi mora isplatiti moju penziju bez obzira gdje zivim....mogu zivjeti i u australiji...ako nisi upoznat pio rs isplacuje sve ljude koji su zaradili penziju na podrucju rs.......tuzba je u strazburu,pa ti vidi :)))))))))
Ima se troši se, još malo i kraj!
Povecanje penzije za 10 maraka a plate u vladi 500 karaka...progresivno nema sta..
Uh dobrog povecanja. Osim jednog hljeba mogu sebi i mlijeko kupiti. jah povecanja i g****a
Jake vam penzije pod vodstvom Dodika u pm. Samo u BiH možeš imati sa 40 godina radnog staža jedva 300 KM,po cijenama svega,to jedva pokrije režije. Al' hajde neka vam je svima dobro očito vam ništa ne fali čim se ne bunite.