Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ni pedalj bosne ...
BEOGRAD: SRBI MASOVNO ODAJU POČAST SVOM ZLODUHNOM VOĐI,komentar sa bosnjaci.net. Pa o kakvom mi suyivotu pricamo,dajte molim vas budite rayumni.
Ma kakvi politički sukobi. Ovdje će biti sukobi druge vrste i to 100%, samo ovaj put sa poprilično istim naoružanjem, a ne kao 92, pištolj na automat, puška na tenk. Pa će mo da vidimo šta će biti i od RS-a i od BiH
cime vas kljukaju u tim muslimanskim skolama al.aha ti? osim toga glu.p si ko tocak, prvo velis da su dusan i tomislav pravoslavna i katolicka imena, pa onda postavljas pitanje otkud pravoslavci i katolici u bosni zemlji bogumila. UB.IJ SE!!!
@@BOSNIAN Znas li ti jado sta pise u tom Ustavu RS-a,ako ne znas, pise ko ne slusao Sarajevo mrs preko Drine
@@Dino Glupa,preglupa prica,Dusan,Tomislav bosanski kraljvi,imena pravoslavna i katolicka, a ne srpska i hrvatska.Kako se to desi da se vi okrenete protiv drzave bosanskih kraljeva koje vi smatrate svojim.Pa ti kraljevi su likvidirali takve,odnosno neprijatelje bosanske drzave.Otkud katolici i pravoslavni u Bosni zemlji Bogumila?
treba i hrvatima dati entitet, posto ste svi vi poturice ili prekrsteni hrvati, treba da se utrojici, ali bi mi bilo zadovoljstvo cuti kako bi vam onda i ta hrvatska republika bila genocidna tvorevina :)
@ Pipo @ODIN potpisujem SFRJ i BiH odnosno porediti te dvije drzave mogu ciniti samo oni koji nalaze razloge podjele. SFRJ je cinilo 6 suverenih drzava koje su stupile u federalnu Jugoslaviju.Federaciju nisu cinili narodi nego drzave.Pravo na otcepljenje l992 godine su imale drzave a ne narodi,medjutim to nije odgovaralo Srbima i oni su poveli okupacioni rat cime su ugrozili nezavisnost i suverenitet drzava u susjedstvu.BiH i RH su branili i odbranili drzave,a Srbi su branili Srbe a ne drzavu.Oni su okupacijom drugih drzava tek zelili da stvore novu (Veliku Srbiju) drzavu za Srbe koju SFRJ nije poznavala.Narodi u SFRJ su imali obavezu u prvom redu braniti SFRJ.Ali kada je prestao interes opstanka SFRJ svaka drzava je imala pravo na otcjepljenje,a ne svaki narod. Zato moj glupi @pipune moj nije bosna kao SFRJ jer BiH je uvijek bila drzava tri naroda a ne tri drzave unutar BiH i BiH nije bila federacija
vidi: @Mahalac 17.11.2009. u 09:32 kako to mislis ostvariti? Srbi nemaju nikakvu potrebu da se odvajaju, pa RS ima ustav a BiH ga nema. Jel ti to nesto govori?
@HERCEGOVAC ne pricaj glposti @pipune moj Ti nemas pojma i jezik za zube,prihvati se klikera
a pa zato se mile usro pa ovih par dana nema većeg patriote od njega :D ja sve kontam šta mu bi, što se onoliko ufatio izgradnje bosne kad ono stitli mu jajca da mu oči ispadnu :D
Ko god htjedne da se izdvoji iz BiH bit ce ponovo rata ovdje,ali sada nema Alije da zaustavi Arminu BiH kod Banja Luke,vec idemo sve do Save..A naravno dole sve do Trebinja..
Za PIPU, Ti si pipo ti moj,opčinjen ovim webom,muslimanima itd.ja ne bih neku srpsku stranicu otvorio ni sa pincetom,jeddnostavno me ne zanimate.idi bolan na srpske čatove pa tamo bistri politiku mi mširi nacionalizam
@@Mahalac Hrvati u hrvatskoj srbi u srbiji,a jedna i jedina Bosna i Hercegovina za svoje gradjane svih vjeroispovjesti! !BiH4EVER!
jedino rjesenje je ukinut entitete, dakle centralizirati institucije BiH.