Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tek kad malo izadjes iz nase drzave i sivila u neku evropsku zemlju svatis koliko smo zaostali samo kada je u pitanju javni prevoz pa onda sve ostalo.
Ja bolan.. Plus nekako sve sivo, nema boja.. Tmurno, mrtvo, nehumano, necivilizovano, nezanimljivo, tuzno.. Pa kad prodjes ulicom i vidis usput ove sto divljaju, drugi opet trce preko ceste.. Pogledi ledeni.. Zalosno
U Zagrebu? pa u Zagrebu su se tek od ove godine naučili ulaziti na prva vrata autobusa i pokazati kartu dok u drugim gradovima to je normalno oduvijek i švercanje ne postoji kao opcija.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
iznajmite kamere i kamermane sa bht-a,svakako nista ne rade..........
otpustite silni visak administracije i eto vam sredstva za video nadzor u vozilima.
Ma, samo bih rekao, da je bas previse, u ovaj nas lijepi grad , doslo,...onih,...poderanih gaca, kroz koja su ispala ,, DAMU,, tj. onih ,, medjara,, koji su se za par centimetara medje , kolcima udarali, onih , koji vole vise tudje zlo , nego svoje dobro, onih , koji se hrane tudjom nevoljom.Ali ,, GRAS,, je za tolike godine postojanja nadzivio, ne samo takve ,, BLENTOHANE,, nego i sve one drzave , koje su dolazile i prolazile , nastajale i nestajale, i nadzivice i mnoge ,,HAJVANE,, kao sto je i onaj ,, BUCKETHEAD1,, dosljo , PODERANE I SUPLJE GLAVE I ISPALE PAMETI , i takve ce i mnoge druge ce nadzivjeti, jer bez obzira ko radio u njemu GRAS , je simbol ovog grada, nesto po cemu je ovaj grad prepoznatljiv u EVROPI,, jer je GRAS , nesto sto cini i pravi tu ,, razliku,, izmedju ,, obicnog,, grada i VELEGRADA,. GRAS JE POSTOJAO I NADZIVIO MNOGE I MNOGO TOGA, ,, GRAS,, POSTOJI I PREZIVLJAVA MNOGO TOGA , I ,, GRAS,, CE ZIVJETI I PREZIVJETI, SVIDJELO SE NEKOME ILI NE. INSALLAH.TOLIKO.
Kaze nekulturan mi narod...nismo nego nas zakon ne puca pod djepu ko u Evropi...jednom se zadesim u Becu, neke raje odavde nase doslo pred novu godinu, i svi oni udjose u podzemnu bez karte...kad vidjese revizore iskacu jedno preko drugog i jos bjeze trkom sa stanice ko da su pokrali sve...ali ne zato sto ih je stid ili se boje revizora nego zato sto fino na stanicama pise obavijest da je kazna oko 250 eurica ako nemas kartu. ;)
Dzepu*
ti su operirani od stida..
Propala firma GRAS prije 15 godina. Na jadnim i bijednim leđima sarajevska sirotinja 1800 radnika GRAS-a vuče na svojim leđima. Kakav video nadzor i čuda. Treba GRAS potpuno ugasiti i riješiti se bacanja ,,vode u more,,. Šta više glumi ova vlast. Ako nije kadra da ukine firmu koja je mrtva 15 godina šta je onda vlast u stanju da uradi?
Nema veće seljačke firmeof GRAS-a
Kake njihove kamere.. doduše i to bi skinuli haha
Gras je prop'o ko i video nadzor😊😊
"Propao projekt videonadzora u GRAS-ovim vozilima" Kako može propasti nešto čega nije ni bilo?! Prije da je to bila zamisao koja se nije mogla pretvoriti u projekt, zbog nedostatka finansijskih sredstava. A onaj ko je zamislio, zamišljao je uprazno. Mašta može svašta! Daleko je sunce (za nas).
Hahahaha pa šta ste očekivali - HD tehnologiju i zahrđalim tramvajima bez kočnica i brzinomjera???? Gras ima 26 trolejbusa a 4 voze po najvećoj špici, od toga 2 ispravna. Ovo treba formirati novo preduzeće, uložiti para, poslati kadrove da se školuju u Prag ili Istanbul da malo vide šta je space-technology i šta je kultura-da malo izgrade komunikaciju da liči da čovjek priča sa čovjekom a ne čovjek sa majmunom iz prašuma Konga.
Ma Balkan je sav propao u nekulturi. Nedavno u Beogradu ja da idem tramvajem 5-com uđem na prva i kažem vozaču kartu molim kad je..ba mi sve po spisku što ga zaj...ebajem sad kad mu elektronski poništivač ne radi. Kaže mi idi tamo i sjedi, a ako revizori uđu ja ću im j...t mater. I mi se čudimo što javni prijevoz propada...
MOJ MEHO IMA U MERCEDESU NAKU KAMERU KAD GA UBACI U RIKVERC PA SVE VIDI ODPOZADI
Da , a sto se tice kamera u vozilima, pa mozda je bolje za mnoge da se ne stave, jer bi se tek tada vidio sav ,, cemer,, i ,, jad,, , sto se tice kulture i povasanja , mnogih koji zive u ovom gradu i voze se u ovim vozilima , vecinom ,, ilegalno,, a najvise oni koji ,, palamude,, sa tekstovima koji nisu ni za ,, kremenkovo,, doba, i ovaj prevoz koji imamo za mnoge je ,, vrhunski,, jer ga nisu ni zasluzili, s koje god ,, strane,, pogledate.A mnogi koji se pozivate na kulturu ponasanja , izgled , stanje vozila, samo se okrenite oko sebe , a pocnite od sebe, da li je kod vas sve idealno kako se vi ponasate, kako izgledate, i sta to vi i ostali vozite , koliko su stara vozila , bolje reci harabatije , da ne kazem ,, vozila u raspadu,, koja vi i ,, haman,, svi mi vozimo, ali , nasa su najljepsa i najbolja, i necemo o njima, zato ,, udarimo ,, po grasovim i vozilima i radnicima, i ,, izbacimo,, svu , frustraciju,, gradski prevoz tj. GRASi njihove radnike,. SRAMOTA. PODRSKA GRAS-u. TOLIKO.
mesi da nisi i ti reva
Najbolji videonadzor mogu biti penzioneri koji se vozaju po cijeli dan od pijace do pijace. Zato bi Ministarstvo saobraćaja trebalo uvesti Penzionerski videonadzor u tri smjene i uredno platiti te usluge.
u tekstu pise--tadašnji direktor Srećko Boškailo ----nije on Srećko iako moze se i tako nazvati koliko je uspio pokrats za kratko vremena, i sta je sve uspio od nekretnina zbaviti....on je Šaćir Boškailo iz Stoca, kome se trenutni sudi na kantonalnom sudu za lopovluke....