Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ovo veze sa hercegbosanskom županijom, k10, livanjskim kantonom, srbima, bošnjacima, hrvatima........ Ovo ima veze samo sa bogatima i siromašnima. Ovi što su bogati su ujedno i previše pohlepni da bi dali dio kolača i građanima, jer smo ih MI pustili da se tako ponašaju. Treba streljat njih par i bit će sve u redu. Previše su poletili.
Nema vlasti bez legitimnih predstavnika Bosanaca.
Čuj livanjski kanton, pa kanton 10????? to je hercegbosanska županija mamlazi jedni.
Eto sad ce opet ispasti da je SDP tu glavni krivac i kocnica za sve. Pa ako oni traze 25 mandata, mozes mislit sta su drugi trazili i vjerovatno ce dobiti, pa i ovi ko vele - sto nebi i mi. Prokleti bili ovi levati politicari!!! @SEJO: ista je razlika kao i SDA... fol se podjelili, a ustvari isto razmisljaju i cak se savjetuju kod donosenja odluka. To ti je ono, haj da se podjelimo, pa da nas vise ima. Ne ove druge malo vise glava boli.
necemo srpske izraze na portalu cuj dvocasovnom fuj
Koja je razlika izmedju HDZ-BIH i HDZ-1990?
Kako ide sa izgradnjom Curcinice?
M A J O R I Z A C I J A ! ! !
Nije mi jasno kako je SDP mogao dobit 1 mandat u ovoj zupaniji ? Ali posto oni igraju nedemokraski svasta mozemo i ocekivat
bit ce dogovor kad vi konacno shvatite da je to Hercegbosanska zupanija