Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stradase a nisu trebali.. zaomi je prekinute mladosti, nadanja,buducnosti. zasto odgovorni nisu upozorili sa tablama da je velika opasnost od urusavanja, da je opasno po zivot. mozda da je to bilo ovi mladici bi bili zivi.
Upravo tako, krivi su SVI koji su glasali za ove azdahe, narod jos malo pa ce se motikama udarati za koru bahatog hljeba. Pa dosta vise, svugdje na svijetu se ljudi bune a ovdje vlada pasivnost ... koja sramota, za sve nas.
stvarno da neko pomisli kako nema nikakve slučajnosti sa današnjim izborima u Kalesiji sinoćnji potresi...pa za svake izbore se dese ili potresi ili poplave...nemoguće je da je to slučajno pa i ovaj događaj a danas izbori...uvijek nešto mora ljude pogoditi da bi za izbore bilo jasno se mora glasati
K vragu
Strasno!!! :((
Nikad nijedna detaljna istraga nista nije pokazala stoga dragi novinarcici nemojte srati
Katastrofa - poginuse radi neimastine!
A mi smo i dalje nijemi kad ministri sebi za nerad povecaju platu i dodatno se zaduse a mi to otplacujemo! SVI SMO MI KRIVI ZA NEIMASTINU!