Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muris, Šukrija, Enes, Nermina, Enisa, Sabina, Ahmed, Edin, Ahmet, Denis Zaimović, Dženena!!!
Cestitam im! Svaka cast!
Neznam šta će nam više ti kadrovi bez obzira na nacionalnost, po kojem kriteriju i planiranju (nema ni jednog tehničkih nauka koji su najpotrebniji) se proizvode ti doktori. Možda hoće u EU ,a tamo se mogu zaposliti samo kao srednjoškolaci koje tvrdim, a neko neka dokaže,da ni jedan ovaj doktor nemože naći posla u bližem okruženji ili sl. Nama trebaju doktori tehnički znanosti koji će privredu da podignu o čega zavisi svaka država pa i ova naša koja ima ja mislim najviše doktora na svijetu koji su bespotrebni.
Još samo da se snađu za 5 do 10.000 maraka i biće posla.U obvoj zemlji što si obrazovaniji sve su manje šanse da nađeš posao.Fakat džaba diplome u društvu sa izokrenutim sistemom vrijednosti.
Slabi su ti doktori nauka. Kakve koristi od njih?
Cestitke svim doktorima nauka, a vi bijednici koji zavidite, zapitajte se dokle ste vi dogurali.
Iskrene čestitke!!!!
Hajd ne palamudi ti \'oslobodioce\'. Treba stvarno biti blup ko tocak pa vjerovati anonimcima sto bljuju kojakave komentare. Ako nista proguglaj malo i procitaj sta pametno.
AHMET ALIBASIC hahaha, seljacic iz Kalesjskog sela, samo se vrti oko humanitarnih organizacija i naplacuje honorare sto djecu negdje uci, ko fol izdo covjek knjigu , kad ono prepiso...za vrijeme rata klizno preko dzamijskog odbora u Saudiju pa u Maleziju sve o torsku ratne drzave, i vratio se na carsiju da palamudi oslobodiocima...hahaha...Dje mu je Muslim Aid i pitajmo ga koliko je para tu mazno ., hehehe
Naravno da su to vrijedna imena Sarajeva ali pogledaj i vrijedna imena Banja Luke . I tamo su Radmila,Milos ,Goran, Dragan,Slavica.....i tamo je Multietnicnost....Hrvatska vrijedna imena se nalaze najvjerovatnije u Zagrebu pa ih nebi sad spominjala jer nam je to vec \" Inozemstvo \". Nek su nam svi zivi i zdravi i uspjesni.Cestitke svima njima , bez obzira kako se zovu !
Imal kakav drčni Škot da mi ga zadipr u kašpa?
lijepo vidjet samo niko negradi bolnice ovi politaci misle da nikad se nece razboljeti samo piju puse i kockare.
Imena promoviranih puno govore: Muris, Šukrija, Enes, Nermina, Enisa, Sabina, Ahmed, Edin, Ahmet, Denis i Dženena Objasnjava zasto Bosnjacima toliko smetaju dvije skole pod istim krovom. Ne mogu promovirati \"M..uLtie..ticnost\" pod iskljucivo bsnjackim predznakom.
uz svo duzno postovanje prema svim posjetiocima ovog portala i cast izuzeciva, ja mirne duše mogu da kažem da ste stoka obična puna zavisti i netrpeljivosti svega onoga što je uspješno. Jasni mi je da živite po principu samo da komšiji crkne krava a meni kako bude, ali dajmo malo diskretnije biti ljubomorni. Shvatam da je to i odbrambeni mehanizam, pljujući druge skrecete pozornost sa svoje neuspjesnosti, malograđanštine i svega ostalog. ko vama brani da ucite borite se i napredujete? postoji nesto sto se zove stipendija tako da taj finansisjki momenat nije relevantan. jeste li ikada u svom zivotu uopce pokusali aplicirati za neku stipendiju? i konstantno pogrdno pricate o pridoslicama a vi kao domicijelni najvise kvarite sliku! ja svim doktorima cestitam i zavidim (u pozitivnom smislu) jer zelim jednog dana aBda da budem na tom mjestu.
@hahaha sabina i denis - nisu muslimanska imena tako da se moze govoriti o multi multi...
a tehnickih nidje. Katastrofa.
Dok se drzava ne sredi u pravom smislu te rijeci i pravno i ekonomski za mene su ovi doktorati sve prazno slovo na papiru. Ili da budem brutalan i napisem da su za mene ovo sve SDA doctori nauka. Neshvatljivo je ljudskom umu da produciramo ovoliki broj doktora nauka i magistara, a da iz dana u dan ekonomski, moralno, eticki tonemo. Ne cujem glas protesta i revolta ovih brojnih doktora i magistara. A to opet potvrdjuje moju tezu da su svi oni politicki produkt drustva i da od njih fajde nikakve nema.