Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocetkom 80ti i krajem 90ti skoro da je doslo do nestanka Bosnjaka(ili kako su i nazivali muslimanima). Sa velikom greskom i velikim genocidom,bosnjake osvjestise i sada konacno Bosnjaci su vratili svoje ime. A da nije bilo rata za 50 godina nebi ni postojalo ni b od bosnjaka. Nemoj neko da svati pogresno al ovo je istinita cinjenica .
Eh super sve to, sad još samo malo poradi na pravopisu bosanskog jezika, i ja ti ovo govorim najiskrenije.
Ne postoje ni tzv. Bosnjaci ni tzv. bosanski jezik! Kad cete to nauciti?!?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
@ivo.andric.505ne boj se biće i repriza, hahahahaha ---------------------------------Kad ovakav idiot razmislja, njemu nema lijeka. Reprizu koju ocekuje bi mogla biti u njegovoj familiji. Kad se debili izmedju sebe seksaju, vidimo, sta se radja. ivo.andric je jedan od tih primjeraka.
Ovu knjižicu je trebalo nazvati 1000 zašto 1000 zato, hahahahaha
Bravo! Cestitam! Da se nikad ne zaboravi. Samo tako mozemo opstati na ovim prostorima.
Nije bilo zlocina nad "Bosnjacima" iz jednostavnog razloga sto ovi tad nisu ni postojali! Oni su izmislili ime tek posle rata! :DDDDD
da se nikada NE ZABORAVI prenositi s koljena na koljeno a vratice im se sa kamatom ako bog da
prc
prcnem ti mamu ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeste li poslali jedan primjerak Dodiku - oh pardon - zaboravio - kad bih naucio citati i pisati cuvajuci ovce?
Aj još malo plačite
zaplakala tvoja kjeva u crnom
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Danas mi se cini da smo zaboravili to sve, kako smo razjedinjeni itd...
pa ti bosnjo vjeruj bratsvu i jedinstvu, NIKAD VISE
glupane jesi cuo za zabranu izrazavanja bosnjacima u srboslaviji, stariji su bosnjaci od tvog cukun dede
Kad je bilo bratstvo i jedinstvo bilo je pod palicom srboslavenske JNA. Vidjeli smo '91 u Hrvatskoj i '92 u Bosni i Hercegovini koliko ste nas 'voljeli'. A doće cica na kolica, znaš kako ide ona stara izreka ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba isprašit svetosavsku paščad da oni za 20-tak godina izdaju ovakve knjige........
e to to.......potpuna podrška toj ideji
prc prc. A jeste junaci kao i ona pyčkica što je pobjegla iz Južnog Sudana. Toliko ste hrabri da vam i sada mi hrvati gyzimo žene a vi cmizdrite i govorite genocid nad picama.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)