Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....titulaši... ............nema tu harna intelektualca... ..........čast izuzecima.... Isprepisuju radove, nekima i drugi napišu. Sve su to javne tajne ovog društva. Ovdje je recimo sasvim normalno da jedna osoba koja završi i ispolaže osnovnu i srednju školu, onako više kao večernji kurs, nakon svog tog uspjeha se zapita da li da upiše Pravni fakultet, ili recimo biotehnološki, završi ga i potom si postavi više ciljeve, kao npr. biti asistent na fakultetu. Jer ta titula tako dobro zvuči. Ovo je autentičan primjer iz života, gdje je dotični individuum na pitanje - da li se smatra sposobnim obavljati posao asistenta na Biotehnološkom fakultetu i zna li kakve to obveze nosi sa sobom, odgovorila da - Asistenti ionako ništa ne rade !! Kad se, što veli moja drugarica Mirela, opali po osnovnim postavkama društva, kao što je npr. obrazovanje, kad se uruše stubovi koji se ne smiju srušiti u društvu od paničnog straha si ne smijem ni postaviti pitanje - šta će biti s nama u budućnosti ?
mislim da joj se puls gasiiiiiiiiiiiiiiii
pored toliko \"doktora\" drzava umire od politicke bolesti.
Bravo;) Na mladima svijet ostaje i polahko ne srkletite pred nijma je zivot da se dokazu i pokazu, ha ya...
ne znam samo kome ste vi doktorirali... žalosno je ovo sve. Univerzitet u TZ ima kapacitet za 12 doktora nauka na godišnjem nivou !? 12 doktora nauka ne izbace harvard i oxford zajedno. Vrijeme je da se neko zapita... kako se u ovoj državi dolazi do diplome. Lomim se učeći i štrebajući na UNSA, a tamo neki ppci u TZ, ZE, Istočnom Sarajevu štancaju diplome još mi se prse kako su neki naučnici FUJ GADITE MI SE