Uz Svjetski dan životinja
0
Promoviranje zaštite i prava životinja
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smatram da bi ste trebali uvesti sto strozije mjere u vezi zastite zivotinja.danas u mom susjedstvu je covjek svog psa prvo polomio i zatim ga ubio iz pistolja ma strasno nesta...od takvih ljudi strahujem i za svog psa....molim vas dajte mi neki kontakt telefon na koji se mogu nekome obratit....pisem vam sa podrucja Distrikt Brcko...unaprijed hvala
Smatram da bi ste trebali proširiti vašu djelatnost na ostale prostore BiH i zalagati se za to da se uvede i policijska služba za zaštitu životinja.Znam jedan slučaj u mostaru gdje pas nije pušten iz kaveza dvije godine, a nemam kome to prijaviti.
sladak cuki :) bas je sladak