Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Unutrašnji dijalog je jedina garancija uspjeha zemlje\", podvukao je Špirić. Pa imali smo mi taj unutrasnji dijalog od 92 do 95 i to na vas srpski nacin. Oni uporno hoce da nastave tamo gdje su stali 95. Sav narod u RS je u transu za vozdom tako da nam bas i ne ostaje puno prostora za kako on kaze unutrasnji dijalog.
Ovaj Spiric vazda izgleda ko pospani magarac . Magarac s kravatom, ko u zemlji cuda.
Pipo MOGA PIPO
znamo dobro da hoces drzavu RS-lukava hinjo! BOSNA4EVER!
DOMACINE TI SI NAJVECA VARALICA MEDJU SRPSKIM POLITICARIMA.. KAD JE SDS BIO NA VLASTI DUVAO SI NJIMA U BULJU..SAD DUVAS U BULJU DODIKU..PRAVI SI PRAVCATI DOMACIN I U SVOM SI SELU DOBRO IZUCIO LUKAVSTVO KOJU VI NAZIVATE MUDROSCU... NIKAD NE RECI PREVISE, OSTATI NEDORECEN, I SVE KAPE SACUVATI, NIKAD SE NE ZNA KOJA CE ZATREBATI.. AFERIM..