Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako mi sef vidi da sam ispijo kafu za vrijeme radnog vremena nayebaliste!
vidio sam te ,,,otpusten si...he,he
Slika broj 2: Dragi Sadmire iz ICMP-a pa zatvori ta usta da ti ne uleti lastavica u ista i gore navedena :) :) :)
Sve go šipac na slikama!
Eki !! Ma da padaju cuskije u sarajevu se srce kafica...Ja sam je srko u najtanjim primirjima u ratnom sarajvu... Dedera pristavi !!
mislim da bi ste trebali uvesti stalnu rubriku slikanja po gradu :)
@ KLIK U PRAVU SI 100% PREVISE SU SE NAFURALI OVI KVAZI NOVINARI @ SARAJLIJA TEBE SIGURNO NECE NIKO SLIKAT S TVOJIM MASNIM PRSTIMA ZA CVOKE
vala nista novo, sarajlije sta rade tokom cijele godine to je ispijanje kafa i frajerisanje po carsiji :)
Treba tebi jednu cvoku \"spucat\", koliko si samo dosadan, levatino jedna.
kako to da te neki fotograf moze slikat i onda te slike postavit da ih citava drzava moze vidjet BEZ ikakvog odobrenja -sta ako ne zelim da se slikam , treba vam jednu tuzbu spucat da dodjete sebi
A dje je moj komentar o papcima, seljačkim facama, trebama-ljankasankama i sarajevu kao NAJNOVIJEM PAZARU?
E ljudi pa nije moguce da su izbrisali cak 60 komentara, pise da ih ima 93 a nabroja 23, kontam sad cu se lijepo nacitati svega kad ono nista par licemjernih pohvala i to je sve! gdje su gadosti? Hocemo i gadne komentare na uvid hihihi!
jest opet tesko ovakve izmamiti vani i u kafane,bar je to nesto naj lakse u ovoj zemlji neradnika...
Jah...dok jedan Sarajlija ispija kafe...tamo Mark, osnivac fejsa broji dolare. Samo vi nastavite.
Yoy ružnije Sarajevo nikada prije nije bilo... Pogotovo dvije damice sa krivim ustima...fuj
vala svaka od ovih djevojaka sto su ih nasumice uslikali je prelijepa , cak i na ovoj hladnoci, hladno je bilo, znam ja , bio sam oko podneva u gradu :) Thumbs up !
cudi me da i vi znate staviti fine i prijatne naslove i komentare vezane sa glavni grad. Obicno su takvi kao da ih pise zlurada osoba.