Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro gdje su slike te buduce staze, vidimo samo bijeli ekran sa poznatim guzonjama? Ocigledno klitorisu fali dobar fotograf, hocete li da vam ja fotografisem, samo recite koliko placate mjesecno, pa da se dogovorimo.
Ma tako vas volim, sace bit jos vise uzivanja na bajku! :D
@TouringBiker-koji si ti debil.
to je lijepo sto se tice ljudi koji koriste bicikl da dodju do posla ili generalno u grad medjutim nadlezni vjerovatno ne voze bicikl pa ne misle na one koji krenu sa djecom ili sami rekreativo malo do vrela bosne vikendom, kriticna dionica je nadvoznjak kod energoinvesta pa sve do ulaska u zonu kod vrela bosne, niti ima straza, niti ima sirokih trotoara, niti sirokih ulica... biciklista na kruznom toku na ilidzi moze samo glavu izgubiti a ako njega nekako i prodje ceka ga prilicno uska a prometna cesta do mosta preko zeljeznice...
Kako mi je drago procitati ovakve stvari, i kada otvaraju neke parkove kada uredjuju setaliste evo sada biciklisticka staza, to puno znaci za grad, ne samo zgrade nekakve na svakom cosku bez ikakvog plana i smisla samo se odjednom nasadi bitno je da je u gradu a svrhe nikakve.