Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod koji baca svoj otpad u rijeke ove zemlje nije nista bolji od tih politicara koje stalno komentarisu kako unistavaju zemlju.
OBATROICA SU SLAGALI.
Mislim da od ovog nema nista nije krv voda povuce bakir potpis i dogovor :D
Bravo Ibrahime ! Strucno i korektno pojasnjeno.
Nije bitno koje stranke formiraju vladu BiH, svaka ce biti jalova, kao sto je i bila. Razlog tome je dejtonsko uredjenje. Nijedna vlada nece imati zajednicki program jer se vlada formira na osnovu entitetske i etnicke zastupljenosti. A veto u Parlamentu cak necu ni spominjati.
kakogod i najduzi put poćinje s prvim korakom, a ovo je prvi korak. štose pak tiće legitimnog predstavljanja, samo pitanje,je li pošteno da BOošnjaci biraju Hrvatima lćana predsjedništva
kao I svaki put do sada. glasajte I dalje za nacionalne stranke, vidite kako to lijepo ide.
Pa koja je vlast jos bila efikasna u BiH? Ni jedna ni na kom nivou. Usput da pitam gdje vam je sada vas vrlo predsjednik za koga ste tako zucno glasali? Slijepci, ne vidite dalje od nosa i treba da vas ovi jebu jos sto godina.
evo jos jednom pa me banujte: kazu sejdo se po nalogu baketa osunetio, nema ga u javnosti posto mora nositi suknjicu 7 dana
dajte molim vas da maloumni administratori napisu pravila ponasanja i zasto se brisu komentari ? ili je ovo verbalni delik ?
Pa to su najveće stranke, neka se dogovore. DF se isto profilira kao bošnjački blok a čim se djelile fotelje išao sa SDA u koaliciju. Manje stranke isto nisu bolje.
Ko vas jbe.
Oni prcaju stoku i nevade.