Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako im je ovo u navodnicima (a na tuzlanski.ba ispada da jeste) krivicna prijava, onda je zalosno ko je profesor...tri profesora krivicne prijave (a ni podneska) ne znaju napisati....pa to je tek zalosno!
ovi su trazili put do javnosti i nasli su ga .....a ovi sto ih podrzavaju nisu ni razumijeli o cemu se radi.....
Sretno Tuzlaci. Puna podrska iz Sarajeva!
...bosna je poznata pravn adržava. još od piramidalnih dana i tadašnjeg faraona miloša-mehmeda-mate visočkiča.
Ovo je trebalo davno uraditi,ne radi ove incijative,nego da se ovim perlamentarcima dokaže da ne mogu raditi kao hoće i što hoće.Oni su gore radi naroda,a nije narod radi njih i imaju da rade onako kako je naj bolje za narod.Za to su plačeni i primaju tu platu,ali i naknade koje su enormno visoke.
https://www.facebook.com/I-ovo-je-Bosna-i-Hercegovina-1484716495169505/