Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to je isto, samo što su Serbi ratovali od Austrije do Albanije, i postali Pašaluk, a Rusija će se povećati hehehehehhahhahahah
To je sve što znate odgovoriti kada vas ubijamo istinom heheheh
@djurice ti samo dokazi kako smo to mi Bosnjaci nastali od srba,ako si takav intelektualni kapacitet,mislim ne mozes al da cujem kako se prosipas glupanderu :) al da ti je dedo Turcin,da si njihove krvi to samo uradi DNK i spoznaces..mozda se od tuge ubijes i ne budes pisao gluposti na ovom portalu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jasno mi je donekle, da smo mi , narodi bivse Jugoslavije, mogli da progutamo pricu koju nam je zapad kreirao i poturio kao pravu stvar. Primili smo se na nacionalizam manje vise svi bez neke bitne razlike i svi znamo kako je to zavrsilo. Poslije toga , nekoliko zemalja, da sad ne nabrajam , izgubilo svoju vlast i integritet, takodje gutajuci zapadnu zvaku. I te zemlje su zavrsile u socijalno nepodnosljivoj situaciji, a stanovnistvo je uglavnom na rubu egzistencije. E sta mi nije jasno ?! Nije mi jasno, da ukrajinski narod, poslije toliko vidjenog u zadnjih 20ak godina, nije izucio skolu, pa se i on prima na stari sablon i odvodi sam sebe u propast bez povratka. Nije mi jasno dokle ce narodi jedne po jedne zemlje pusiti istu foru.
Kako ste samo ofirni s ovim komentarima. Dakle ukrajinski narod je krivac zbog ruske agresije? I ne, za tvoju informaciju nismo se svi "bez neke bitne razlike" primili na naconalizam. Dokaz imas u brojkama iz rata.
Izvini EminaSa, a gdje je bila ruska armija kad su ukrajinski demonstranti krenuli nasilnicki prema svojoj legitimno izabranoj vlasti i onako mjesecima bjesomucno napadali SVOJU policiju, koja im nije pruzala otpor. Ruska armija je krenula U tihu akciju zastite svojih gradjana tek nakon olimpijade, a tad je vec medju ukrajincima, sto policijom sto demonstrantima bilo na desetine mrtvih. Ko je na koga tu vrsio agresiju?! A daj mi primjer, gdje je i jedan ruski vojnik samo ZAGALAMIO na nekog ukrajinskog stanovnika. O kakvoj uopste agresiji pricas?! I upravo takvi kao ti su se u Jugi primili na navionalizam, a ako si bila zrela osoba u to vrijeme, onda se i sjacas kako je bilo, pa budi postena i reci.Nemoj davati izjave iz rusofobije. A sad mi daj konkretan odgovor na ovo sto sam ti rekao, molim te !
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Koliko li će puta, istorija ljudskog roda, ponovo ispisivati vlastitu propast?
BOSNA VOLI RUSIJU RUSI SU NAM DRUGOVI OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO VOLIM TE RUSIJOOOOOOOOOOOOO OOOOOOO O OOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOO VOLIM TE RUSIJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO oj putineeee vladoooooooooo druže moooooooooooooj oj putine vladoooooooooo volimo te miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii BOSNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I RUSIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Hahaahahahaha "volimo" tacno :P.
A ovi ljubitelji Rusije su vazda bili glasni. A prosječnog čovjeka u Bosni boli *** za Rusiju, kao i obrnuto.
Sve su to igre velikih igraca u cilju stvaranja imperija i koloniziranja naroda.
Don Pašče-neonko
PASCEonko
Pa naravno da je isti, kad je radjen na istom planu napravljenom prije vise desetljeca u Moskvi. Nije tajna da Moskva upravlja sa Beogradom i to ne samo sa politickom, vojnom i obavijestajnom zajednicom, nego i sa srpskom crkvom. Dokaz? Kuturica upoznao Sprkinju, svoju buducu suprugu, cekao da mu babo Murat umre, pa je onda navodno "pronasao" svoje "srpske" korijene? A da mu je supruga bila Hrvatica, pronasao bi onda katolicke hrvatske korijene. Uglavnom nedugo nakon toga, dobiva od najvisih ruskih politickih i vjerskih duznosnika orden. Ne znam samo zasto? Zato sto mu je supruga ortodoksna Srpkinja i zato sto Kusturica nije mogao odloliti onoj stvari pa je izdao sve svoga babe Murata. Medjutim i dalje postoji ono, a zasto je dobio rusko ordenje? Zato sto su Rusi preko Beograda duboko u balkanskom blatu i zato sto upravljaju Beogradom i politicki i vojno i obavijestajno i vjerski i to tako traje jos od Titove smrti.
A Milosevic, Nikolic, Kostunica, patrijarsi, Cosic, akademija to su sve pijuni ruski koji rade sto im Moskva nacrta. Ukratko svi su oni isli i idu i danas u Moskvu po "svoje" misljenje. Isli su po njega prije nego su krenuli sa sranjima po bivsoj SFRJ idu i danas. Jedini koji nije isao po "svoje" misljenje u Moskvu je bio Djindjic. Ali njega je pojeo mrak. Oni koji tragaju za politickim krilom ubistva Djindjica, mogu komotno kupiti kartu za Moskvu, jer tu se nalaze odgovorni za to.
Ne moze srbin islamske vjeroispovjesti bez svojih predaka nikako. -------------------------------------------------------- Jah i toga se sjetio kad mu je umro babo Murat i kad je osjetio toplinu srpskog zenskog medjunozja.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Problem je što je dobar dio Ukrajinaca doslovno zaluđen Evropskom Unijom jer nisu putovali i ispravno informisani, a propaganda je jaka da će teći med i mlijeko nakon što neka zemlja pristupi EU, to je sve laž. EU je zlo a NATO još veće
Većina Ukrajinaca misli da će ako potpišu ugovor o stabilizaciji odmah dobiti neke pare, da će se plate i penzije povećati, da će im ukinuti vize i da će odjednom početi da žive kao oni u Njemačkoj. Što naravno nije istina i mi to najbolje znamo.
Prof. Pašče-nko, Uskoro vam dolazi kontingent UN Bošnjaka da vas pripazi kao što ste vi Ukrajinci iz vašeg ''zloglasnog Ukrajinskog bataljona UNPROFOR-a'' u ratu nas ''pazili'' i štitili u zaštićenim zonama UN-a.
Ja koliki tekst a u njemu nista pametno receno. Uzgred, nije Rusija Srbija, uradice ono sto je naumila a niko nece ni pisnuti. Ipak, najjace mi je ovo kako se "Ukrajinci mogu odbraniti" a mirnim putem im okupirase Krim i svaki dan sve vise trupa ulazi na njihovu teritoriju, dok sve vise njihovih vojnika dezertira i prelazi na Rusku stranu.
Srpska posla
Zašto me riječ "scenario" asocira na neku osobu koja sve smisli, a ne učestvuje u samom perfomansu?
jes samo sto ukrajinci nisu glupi bosanci pa su svjesni sta ih ceka
da su svjesni već bi ubili Klička koji ih gura u građanski rat i rat sa susjednom Rusijom sa još par kretena finansiranih američkim, i švabskim parama.
Jebote sad razumijem zasto klix nije na predcednikovoj crnoj listi rusenja tako na pravu i legalnosti nastale republike genocidne. Pa ovdje sve sami potomci kmetova bosnjacke vlastele i gospode. Pa *** li vas predcednik, imate li vi u Beogradu kakvu stranicu da tamo prosipate te vase lovacke price?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)