Pa naravno da je isti, kad je radjen na istom planu napravljenom prije vise desetljeca u Moskvi. Nije tajna da Moskva upravlja sa Beogradom i to ne samo sa politickom, vojnom i obavijestajnom zajednicom, nego i sa srpskom crkvom. Dokaz? Kuturica upoznao Sprkinju, svoju buducu suprugu, cekao da mu babo Murat umre, pa je onda navodno "pronasao" svoje "srpske" korijene? A da mu je supruga bila Hrvatica, pronasao bi onda katolicke hrvatske korijene. Uglavnom nedugo nakon toga, dobiva od najvisih ruskih politickih i vjerskih duznosnika orden. Ne znam samo zasto? Zato sto mu je supruga ortodoksna Srpkinja i zato sto Kusturica nije mogao odloliti onoj stvari pa je izdao sve svoga babe Murata. Medjutim i dalje postoji ono, a zasto je dobio rusko ordenje? Zato sto su Rusi preko Beograda duboko u balkanskom blatu i zato sto upravljaju Beogradom i politicki i vojno i obavijestajno i vjerski i to tako traje jos od Titove smrti.
A Milosevic, Nikolic, Kostunica, patrijarsi, Cosic, akademija to su sve pijuni ruski koji rade sto im Moskva nacrta. Ukratko svi su oni isli i idu i danas u Moskvu po "svoje" misljenje. Isli su po njega prije nego su krenuli sa sranjima po bivsoj SFRJ idu i danas. Jedini koji nije isao po "svoje" misljenje u Moskvu je bio Djindjic. Ali njega je pojeo mrak. Oni koji tragaju za politickim krilom ubistva Djindjica, mogu komotno kupiti kartu za Moskvu, jer tu se nalaze odgovorni za to.
Ne moze srbin islamske vjeroispovjesti bez svojih predaka nikako. -------------------------------------------------------- Jah i toga se sjetio kad mu je umro babo Murat i kad je osjetio toplinu srpskog zenskog medjunozja.
Prikaži sve komentare (76)