Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi pratimo sudbinu države koja je rastrošna kada i gdje to njoj odgovara, danas bismo bili zlatom okovani, ali nauka i ljudsko dostojanstvo u BiH je u mulju, dok se oligarhijska (politička) elita nalazi u zvjezdanom nebu!
Da ste vi studente dali na proteste možda bi i koji procenat više se našao za nauku. Problem je što je većina profesora našla posao kroz stranke na vlasti koje ne funkcionišu pa tako i nauka i studji propadaju.
Tacno. Danas preko 50% profesora nema veze sa naukom. Fotelje ugrabili preko stranaka kako bi kontrolisali mase (studente). Opet profesori su majka mila kavi ce asistenti biti za 20 godina.