Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možel sa šta uraditi za Željku i Majkičku ?? Pokušaj sve doktore , osim ako nisu beznadežni slučajevi !! Čujem od jučer moguća i presadnja penisa ?? AKo je Bakir ostao bez njega u pokušaju da postane šehid, molim pokušajete presadnju sa srodnika. Kako mu je sva muška linija pizdasta, najbolje je pokušat sa presadnjom organa OD SEBIJE !!
Koliko li je ovaj ,Silikon-Majstor,u svojoj privatnoj "Ordinaciji" ojadio zdravlje ,kod mnogih naivnih Djevojaka, i to sve,na crno, bez placenog poreza + Plata sa budžeta u Drzavnoj Bolnici !!!! Aferim Silikon-Majstore, !!!!!
Idi ti na kongrese koliko hoćeš, ali ove naše hajvane iz vlasti ne možeš nikako uljepšati, a nama kokuzima nije moguće niti je potrebno uljepšavanje.