Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bjezi profesore kolike te noge nose. Nemas pojma u sta su te uvalili.
Stvarno postaje degutantno ovo povlađivanje i uvlačenje Turcima, za sada samo oni imaju koristi od ovoga, uz časne izuzetke Hayat Natrona Maglaj i Sisecam Sode Lukavac. Bakir Izetbegović je katastrofalan izbor za Bošnjake. Poguban izbor.
Pa budimo realni, niko nije lud od Turaka da ulaze ovdje kad vidis kakva je situacija i stabilnost: onaj medjed prijeti referendumom, dizu se policijske stanice u zrak, cetnici slobodno defiluju istocnom Bosnom, Bake i SDA gledaju samo svoj interes itd. itd. Cim bi se ovdje situacija normalizovala ili SDA prestala biti "ekskluzivni cuvar Bosnjaka", mozemo ocekivati i ozbiljniji pristup Turaka ovdje. Do tada, hoşçakkal :)