Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pretres je znaci nezakonit, a dokazi pribavljeni na nezakonit dokaz ne mogu biti korišteni u dokaznom postupku.
Ti upravo objasni suštinu i samog "snimka".
.....hitno kazniti onog ko je tražio i onog ko je odobrio ovaj nezakoniti akt policije.pa nismo valjda u rangu demokratije crvenih kmera:)ili možda jesmo?
ja sam u ovom slucaju na strani policije i svih onih koji su zatrazili i odobrili. mali refresh ureda portala treba odradjivati 5x sedmicno
naravno, ne samo klix-a vec i ostalih portala
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sukati sa rogatim ne moze. Odavno je tako !!.......
Čestitam sudijama (vijeću) na ovoj odluci. Ova odluka je čisti primjer kako izgleda kad se sudija posveti uloženoj žalbi a klix ima srece jer je medij (ima moć) pa su i sudije imale u vidu da ce se odluka objaviti, tim vise su se i posvetile predmetu. Ali molim sve sudije da ubuduće i u predmetima gdje žalbu ulažu obični građani, koji nemaju nikakve moći, da se isto tako posvete žalbi i sude po zakonu i po njaboljem znanju, da ne ponavljaju stalno u svojim odlukama suhoparne fraze " ovaj sud u svemu podržava stajalište prvostepenog suda" ili "ostale navode sud nije cijenio jer nije našao da su bitni" a često nisu ni pročitali kako treba odluku protiv koje se ulaže žalba niti se unijeli u problem, pa žalbe odbace kao nesonovane. Shvatam da je lakše zaraditi plaću da se što manje potroši u predmetu ali sudijska funkcija je ugledna funkcija, plaća je više nego solidna, ne zaboravite da odlukama itekako zadirete u živote ljudi pa je minimum koji se traži da barem sudite po zakonu.
Ovdje se jasno izjasnjavaju da je sudija napravio gresku i nije radio po zakonu? Ima li neka kazna za sudiju? Na kraju ce mozda biti kaznjena zapisnicarka radi gresaka u tekstu :)
Sreca vasa pa su vam dali odgovor na zalbu u roku 5 dana! Ja sam odgovor na i stu cekao 2,5 godine :)
nudim polovan hd nadjen na ulici jos fercera normalno i pise klix na njemu.
Ovo se zove SUStvo pljuni pa poliži.
Budite u toku s vremenom. LIKE stranicu na fb: https://www.facebook.com/pages/Vremenska-prognoza-za-EX-YU/617541121725025
Dodikovi su svoje uradili,a mi svi se mozemo samo pusiti od muke,i likovati kako smo u pravu...
Prijedlog KLIX-u, sad vi njih "uzjašite" !
"_U nastavku obrazloženja se i dalje navodi da sudija za prethodni postupak, Igor Todorović, nije postupak donošenja naredbe o pretresima proveo u skladu sa relevantnim zakonskim odredbama jer nije bilo dovoljno osnovane sumnje da se kod osumnjičenih nalazi učinitelj, saučesnik, tragovi krivičnog djela ili predmeti važni za postupak." HOĆE LI iGOR TODOROVIĆ BITI SUSPENDOVAN? HOĆE LI SE PROTIV NJEGA POKRENUTI KRIVIČNI POSTUPAK? NE TREBAJU NAM SUDIJE ŠPIJUNI U NAŠIM SUDOVIMA! "_Također, Vijeće je ocijenilo da ni dokazi koje je Tužilaštvo Kantona Sarajevo priložilo uz prijedlog za izdavanje naredbe za pretres nisu dovoljni da za zaključak ima dovoljno osnovane sumnje da će se u prostorijama Klixa pronaći uređaji kojima je moguće neovlašteno snimati kao, posebni softveri kao ni originalni izvorni snimak razgovora predsjednice Vlade RS-a Željke Cvijanović." DA LI ĆE BITI SUSPENDOVANA TUŽITELJICA SUADA PAŠIĆ KOJA JE NALOŽILA PRETRES?! HOĆE LI KRIVIČNO ODGOVARATI?
Kratko i jasno NEĆE. Za sve to je zaduženo VSTV , osim toga zbog "multietniĆnosti" nema od toga ništa.
Moze u Bosni sta god,zar ima sta da nas zacudi
Citajte vi sada sta god želite.... oni su uradili sto su htjeli. To vracanje imovine je u najmanju ruku smijesno! Pa nisu vam odnijeli stolove, stolice i prozore vec diskove sa kojim su naravno sve kopirali.... Ovo je sramota, jebena drzava.
OJ AL' SMARAS KLIX!
Pa ni vaši novinari nisu pročitali ovako dugačak tekst od osnovne škole...
1:0 za nas!