Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majke mi mali je pismeniji od 80 % posto novinara vaseg portala, to je jos tuznije
nije ovo mali pisao
mali, nije caj
Da li postoji i jedna jedina stvar na svijetu u kojoj se nece naci komentari na vjerskoj i nacionalnoj osnovi? Zar nismo svi bica koja se radjaju i umiru? Ako su nam vjerska uvjerenja razlicita, je li to znaci da nemamo pravo na iste stvari i da cemo se gledati drugacijim ocima? U svakoj vjeri stoji: Svoje voli i cuvaj a tudje postuj!, zasto to onda ne slijedimo? I kako samo dodjosmo od jednog djecijeg pisma do sintagme \"ustaska patetika\"?! Uzas!!!
Tekst govori o ispravnom razmisljanju, postupcima u odgoju djece, ko stoji iza imena zar je bitno. Dali cemo iskoristiti ispravne upute i razmisljanje do nas je. Ili ih treba odgajati Facebook, ulica...
Ni ja ne mogu vjerovati da je ovo napisao djecak.Ovo je neko malo pomogao.Ali sve u svemu ,drago mi je da nagrada ide u BiH u jednom sasvim malo mjesto.
ja stvarno vas pojedine sa tako glupim komentarima ne kontam zasto vam je toliko tesko povjerovati da je djecak sastavljao sadrzaj pisma i napisao, dijete jednostavno ima dara za to,a upravo zbog takvih kao sto ste vi nasa djeca bivaju zapostavljena i da kazem utucena u glavu kao npr.sta ti znas ti si dijete itd.i koja posjeduju bilo koju vrstu dara i naprednosti u necemu jer naravno ima puno precih stvari a to je toliko tuzno kad jedno takvo dijete nema niciju podrsku sem roditelja za ostvarenje pozitivnog rezultata za sve nas,i onda se pitamo sto ovo sto ono,hocete li ili tretirate li i svoju djecu tako ili ih u svemu podrzavate...to je tako jadno,jer ja imam curicu koja ima 7 god.zivot bih dala za nju i u svemu sam uz nju....djecaku zelim sve najbolje u daljem zivotu...
Pod jedan ovo je preceravanje a pod 2 ovo mu je pisao moj dida koji je pisac i pravnik
K u:RA-c je ovo on napisao
@Analiticar Upravo zbog takvog ramisljanja ce nam biti i gore. Teorija zavjere sta li? Tekst govori o ispravnom razmisljanju, postupcima u odgoju djece, ko stoji iza imena zar je bitno. Dali cemo iskoristiti ispravne upute i razmisljanje do nas je.
e jest ovo pisao 13-god. djecak, al u K.... Ovo je vjerovatno Ivica sam sebi srocio :)))
Mali Rodney iz Only fools and horses!
sranje i to kakvo sranje trebao mu je govno pojesti povratio sam dok sam citao ovo
mali, trebao si skratiti malo .. puno je ovo za čitat
Svaka čast na komentaru ali si vrlo rijetka koja rasuđuje pravilno (čast izuzecima).Zavist je čudna bolest ali evo i ovo pismo pojedine može naučiti pismenosti a ne lupanju kao otvoren prozor na promaji.Čude se što dijete (iako za mene 13 god. i nije baš dijete nego osoba u sazrijevanju) piše o Davidu i Golijatu a ne čude se sto većina hrvatske djece sa 7 i 8 godina čita ilustrovanu Bibliju gdje se piše o tome i još dosta stvari koje je Ivan naveo u pismu.I zato još jednom napominjem da je zavist čudna bolest.
Kad vidjeh \"Jare.BiH\" a posebno \"Jare\", zamalo ne povratih na sadrzaj pisma!
Kao nastavnica bosanskog/hrvatskog/srpskog jezika vam mogu svima za sigurno reci da postoje i nadarenija djeca istog uzrasta! Ovo je ipak 7. razred osnovne skole. Nije mi jasno cemu toliko iscudjavanje.