Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci ima manje bosnjaka od Svedjana,uh sto mi ova sifra nekak djeluje malo...znaci da je bosnjaka-muslimana najmanje 2 000 000 ubijeno,ne?
i ja sam zato da kineski bude sluzbeni jezik u BiH !
Skoro 3 miliona u FBiH. Da li to znači da u RS živi malo više od milion ljudi? 4 miliona na 51,197 km2 Da usporedim recimo Holandiju sa 41,526 km2; i sa 16.5 miliona stanovnika. Ili Belgija (s kojom se često uspoređujemo) od 30,528 km2 i malo više od 10.5 miliona stanovnika. Drugim riječima, u BiH ima dosta prostora za još mnogo ljudi, ali među nama ima puno ksenofobičnih ljudi, konzervativaca a i fašista kojima se s drukčijima ne živi. Možda nam treba jos 2 miliona kineza, koji se razlikuju i po vjeri i po naciji od sviju nas pa kad i oni postanu konstutativni (a što ne bi) i počnu zahtjevati svoja prava tek tad ćemo vidjeti koliko smo zapravo (mi, sloveni) šlični (isti). A bilo bi lijepo da i kineski jezik postane jedan od jezika naroda Bosne nam i Hercegovine!